Mnoge dame ovih će dana iskoristiti sezonska sniženja kako bi u svoju garderobu uvrstile nove sandale. Ako volite svestrane sandale, tj. modele koji će vam pristajati uz baš sve odjevne komade ili jednostavno trebate neku neutralniju sandalu stvorenu za većinu ljetnih prigoda, u nastavku provjerite na koje to boje trebate obratiti pažnju. Sandale u ovim bojama stvarno će vam pristajati uz sve što imate u ormaru.

 

Galerija Bijele sandale Maslinasto-zelene sandale Crne sandale +2 Zlatne sandale

1. Bijela

Možda na prvi pogled ne djeluje tako, ali bijela je ljetna crna. Trend bijele obuće i dalje nije na zalasku, pogotovo kada su u pitanju sandale. S bijelim modelom nećete pogriješiti, a ujedno ćete vizualno razigrati svoja izdanja.

Bijele sandale Bijele sandale (Foto: Profimedia)

2. Maslinasto zelena

Poprilično je zapostavljena boja. Šteta jer je svestrana i sjajno se nadopunjava s drugim bojama.

Maslinasto-zelene sandale Maslinasto-zelene sandale (Foto: Profimedia)

3. Crna

Naravno, kakav bi to bio popis bez kraljice neutralnih boja? Crne sandale uvijek su u modi i nema te kombinacije u koju ih ne možete uklopiti.

Crne sandale Crne sandale (Foto: Profimedia)

4. Zlatna

Ljeto je savršeno doba za malo sjaja. Dok ćete, primjerice, srebrne modele malo teže spojiti s nekim drugim bojama, zlatne sandale savršeno će se slagati sa svim komadima u vašem ormaru.

Zlatne sandale Zlatne sandale (Foto: Profimedia)

5. Bež

Ako niste za eksperimentiranje s bijelom, kaki i zlatnom, a želite alternativu crnim sandalama - birajte bež modele. Efekt je isti jer ćete bež modele kombinirati s jednakom lakoćom kao i crne.

Bež sandale Bež sandale (Foto: Profimedia)

10 poznatih Hrvatica u vrtoglavim štiklama koje nisu za svakoga Nina Badrić voli cipele s visokom potpeticom Maja Šuput voli štikle s vrtoglavom potpeticom I Lana Jurčević voli nositi štikle +6 Jelena Rozga bez problema hoda i u cipelama s dugom iglenom potpeticom

Najbolje štikle Jelene Rozge: Pet modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Jelena Rozga u salonkama Manola Blahnika Jelena Rozga u štiklama modne kuće Saint Laurent Jelena Rozga u štiklama modne kuće Gucci +4 Jelena Rozga u salonkama modne kuće Balenciaga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju