Hodanje u cipelama s iznimno visokom potpeticom nije lak zadatak, no ove slavne Hrvatice davno su ga svladale. Nose ih u privatnim trenucima, na javnim događanjima i pozornici.

Galerija Nina Badrić voli cipele s visokom potpeticom Maja Šuput voli štikle s vrtoglavom potpeticom I Lana Jurčević voli nositi štikle +6 Jelena Rozga bez problema hoda i u cipelama s dugom iglenom potpeticom

Cipele s visokom potpeticom vizualno produžuju noge i cijelu figuru, ali i dodaju centimetre. Ne čudi stoga što se nalaze u većini ženskih ormara, niti što se biraju za važna događanja u životu.

Ljubiteljice cipela s visokom potpeticom su i brojne slavne dame iz svijeta glazbe, glume i manekensta – kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.

Maja Šuput voli štikle s vrtoglavom potpeticom Maja Šuput voli štikle s vrtoglavom potpeticom (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Maja Šuput, primjerice, izvrsno se snalazi u štiklama – čak i u trendovskim modelima s plaformom i vrtoglavo visokom iglenom potpeticom.

Iglene potpetice nisu nikakav problem ni za Jelenu Rozgu koja ih često nosi na javnim događanjima i nastupima. Severina ih  se nije odricala nit tijekom trudnoće.

Lijepe i opasne: 10 štikli s najvrtoglavijim potpeticama na crvenom tepihu Julia Roberts u Guccijevim cipelama Lisbeth s potpeticom od 13 cm Salma Hayek ima Guccijeve Angel platforme s potpeticom od 16,5 cm u svim bojama Jennifer Lopez u vrtoglavim srebrnim sandalama od 15 cm na Met Gali 2019. godine +6 Blake Lively u štiklama Christiana Louboutina s potpeticom od 16 cm

"Kad naučiš u Splitu gazit u štiklama, ne'š ti Italije": Severina u iglenim potpeticama poput manekenke Severina Natikače Jimmy Choo Bing, 100 mm, 850 eura Ovaj model štikli Jimmyja Chooa voli nositi i kraljica Letizia +8 Kraljica Letizia

Koje sve to slavne Hrvatice nose cipele s vrlo visokom potpeticom provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Jelena Rozga bez problema hoda i u cipelama s dugom iglenom potpeticom Jelena Rozga bez problema hoda i u cipelama s dugom iglenom potpeticom (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju