Met Gala je najveći modni događa na svijetu, a ovogodišnje izdanje održalo se prije tri tjedna u New Yorku.

Galerija Pet Gala Pet Gala Pet Gala +2 Pet Gala

O glamuroznim kombinacijama poznatih lica govorilo se i pisalo danima, a čini se da tom prestižnom događaju još nije došao kraj.

Umjesto glamuroznih haljina koje naglašavaju siluetu, u New Yorku se održala Pet Gala – modni događaj koji je okupio šapice i njihove vlasnike i naveo ih da zablistaju pod svjetlima reflektora u kombinacijama sličnima onima s prave Met Gale.

Pet Gala Pet Gala (Foto: Profimedia)

Osim kopije kultnog crvenog izdanja Salme Hayek, preslatki ljubimci nosili su i kopiju Rihannina bijela izdanja te haljinu kakvu je nosila Cardi B.

Nikad ne bih natjerao životinju da nosi ono što ne želi. Oni vole modu, šešire, sunčane naočale. Njima to uopće ne smeta, govori poznati američki dizajner Anthony Rubio dok u naručju drži Kimbu, preslatku čivavu koja očito obožava modu. 

Pet Gala Pet Gala (Foto: Profimedia)

Ovogodišnja Met Gala bila je posvećena legendarnom njemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Slavni dizajner napustio nas je prije četiri godine, a ovo je bila savršena prilika da se oda počast svemu što je učinio za modnu industriju. To su učinili i na Pet Gali, kojoj je poznati dizajner također bio inspiracija.

Pet Gala Pet Gala (Foto: Profimedia)

Jared Leto u kostimu mačke Choupette bio je najsimpatičnija posveta Karlu Lagerfeldu Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette +1 Jared Leto na Met Gali u kostimu mačke Choupette

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju