Ova je godina doista specifična, ne podnosi planiranja i pomalo je hektična. U modnom smislu nije ništa drukčije, a možda još kompliciranije stanje je s mladenkama koje su svoj poseban dan planirale baš ove godine.

Sve se je to u međuvremenu zakompliciralo, svadbe su se premještale, smanjivale, a neke čak i odgađale za sljedeću godinu.

Ukoliko niste jedna od mladenki koja sanja o raskošnoj krinolini ili izazovnoj sireni, možda su upravo ovi modeli iz nove kolekcije Ivana Alduka baš za vas. Alduk je u novoj jesensko/zimskoj kolekciji "Antonym" predstavio pet modela bijelih koktel i midi haljina dostojnih titule vjenčane haljine.

Mislim da dužina haljine nije ta koja određuje koliko je neki model efektan, decentan i prikladan već sklad kroja i tkanine haljine te osobe koju ju nosi. Efektne teksture na ovim modelima daju dozu raskoši, a s obzirom da nas klijenti vrlo često traže baš bijele haljine onda smo ih odlučili uvrstiti u našu novu kolekciju. Sve se mogu pogledati, isprobati, kupiti ili potencijalno naručiti u našoj novoj trgovini na adresi Trg kralja Tomislava 19, izjavio je Ivan.

Doista neočekivano, nova Alduk kolekcija donosi raznolike modele pa se tako izdvajaju efektni modeli haljina, tunika i topova za dnevna, poslovna izdanja, ali i svečani asortiman koji je ovog puta u bijelom tonu. Čipke ukrašene biserima, 3D vezom ili pak tilasti modeli s efektnim volanima, čine se kao izvrstan izbor za vlastito vjenčanje. S obzirom da su u trendu manja vjenčanja, neopterećena tradicijskim navikama, onda ovakav model kombiniran s jednostavnim blejzerom ili balonerom može biti pun pogodak.

Ova godina je doista promrsila planove i pomalo zagorčala život mladencima. Susrećem se s time svaki dan i moram reći da mi je stvarno žao što nisu uspjeli uživati u pripremama i cijelom šušuru oko vjenčanja. Vjenčanja se ove godine planiraju u kratkim periodima s obzirom na stalne promjene regulativa, pa su onda kratke haljine ili večernje haljine svjetlijih tonova vrlo često izbor mladenki.

Ukoliko je vjenčanje manje i ubrzo onda i sam savjetujem takvu odluku, no ne treba zaboraviti da je najbolja odluka uvijek i ona najjednostavnija. Ono što vam se sviđa i u čemu se dobro osjećate, ma što rekli ostali, je pravi izbor, dodao je Ivan.

Pri odluci da vaša vjenčanica bude midi ili koktel dužine, Alduk savjetuje naglasak staviti na moderne i efektne štikle koje mogu biti raznih tonova i uzoraka kao što su klasične boje kože ili rozi tonovi, ali isto tako nešto hrabriji izbor poput srebrnih, zlatnih, plavih ili crvenih neće proći neprimjećeno. Pravilo je da pravila nema ukoliko se u izabranoj kombinaciji osjećate zadovoljno i lijepo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju