Bijele tenisice opet su zavladale street style kombinacijama. S prvim toplijim danima, kada se nakon duge zime napokon skinemo čizme i gležnjače te se vratimo laganijoj obući, bijeli modeli tenisica postanu nezaobilazni na ulicama naših gradova.

Njihova popularnost je razumljiva. Bijele tenisice definitivno zaslužuju titulu najsvestranijeg modela. Zbog svoje boje one su vizualno vrlo neutralne, za razliku od šarenih tenisica. Neutralne su i u kontekstu prilagođavanja odjevnim komadima.

Tražene su i hvaljene baš zbog toga što će se lako uklopiti u većinu ležernih kombinacija. Bez obzira na to nosite li haljinu, traperice sa sakoom, plisiranu suknju s bluzom ili neki kombinezon, bijele tenisice sjajno će pristajati uz sve te komade.

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 15 modela bijelih tenisica koje će se nositi ovo proljeće

Odavno je prošlo vrijeme u kojem su tenisice rezervirane samo za sportske prigode i one su postale osnovni model obuće za većinu dnevnih prigoda. U njima ćemo otići na posao ili ručak, u trgovinu, na kavu s prijateljicama…

Osmislili smo pet jednostavnih, ležernih i nosivih kombinacija s različitim odjevnim komadima kako bismo pokazali da one uistinu pristaju uz sve. Koje smo komade odabrali, pogledajte u nastavku.

BIJELE TENISICE I...

1. Haljina

2. Kombinezon

3. Traperice

4. Trenirka

5. Suknja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju