Bez obzira pratite li modne trendove ili ne, ovih pet Zarinih odjevnih komada koji su najviše pinani na Pinterestu, trebali bi imati u svojoj garderobi jer se možete poigrati sa svakim odjevnim predmetom izablistati u dnevnoj ili večernjoj kombinaciji


Na ulicama grada zavladalo je pravo cvjetno šarenilo. Haljine i košulje s cvjetnim uzorkom idealne su za dnevne i večernje kombinacije i pravi su must have ovog proljeća. Kako bi zablistali ovog proljeća izabrali smo top pet odjevnih komada s kojima sigurno nećete proći nezapaženo.

1. Cvjetna haljina
Potpuno savršena za ljetnu sezonu je cvjetna haljina u Gucci stilu. Lagana haljina s okruglim izrezom osvojila je ljubiteljice mode svojom jednostavnošću i trendi uzorkom. Bilo da odabere kratki ili dugi rukav, dužu ili kraću, cvjetni uzorak pun je pogodak ovog proljeća. 

2. Oversize košulja
Košulja u ''muškoj veličini'' jedan je od omiljenih odjevnih komada u ženskoj garderobi. Može se nositi na traperice ili pak na tajice uz cool remen. Oversize bijela košulja udobna je i savršena za sve modne kombinacije koje želite isprobat.

Haljine i košulje s cvjetnim uzorkom veliki su must have ovog proljeća

3. Plisirana suknja
Plisirana suknja godinama je najprodavaniji komad odjeće, a budući da je već takav klasik trebali bi ju imati u svome ormaru. Dolaze u raznim bojama i dužinama, a može se nositi u svim prigodama, formalnim i ležernim kombinacijama. Lagana je i lepršava, ali ne laska baš svakom obliku ženskog tijela budući da vizualno proširuje zbog svojih nabora.

4. Košulja s izvezenim cvjetovima
Ova košulja je must have ovog ljeta. Košulja s cvjetnim motivima, odnosno izvezenim cvjetovima savršeni su modni detalj uz koji vam praktički nije potreban nikakav komad nakita. Mogu se kombinirati uz lagane ljetne hlače ili pak obične traperice.

5. Crna kožna jakna
Bezvremenski modni trend svakako je crna kožna jakna. Svaka trendseterica zasigurno ima barem jednu u svom ormaru, a pristaje svakom obliku građe. Ova ljepotica uvijek je u trendu i najdraži odjevni komad u proljeće i jesen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju