NUXE je pripremio pet nezaobilaznih proizvoda za ljetnu beauty rutinu, iz slasne i glamurozne linije NUXE Sun.

Galerija NUXE Sun Slasna krema za zaštitu od sunca za lice NUXE Sun Ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje NUXE sun nježni šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja +2 NUXE Sun osvježavajući losion poslije sunčanja za lice i tijelo

Ljeto je stiglo (barem prema temperaturama), kao i vrijeme prvih vikend-putovanja na more, produženih vikenda-spajalica te dugoočekivanog godišnjeg odmora.

Da bi naša koža u prvim danima na suncu, ali i tijekom cijelog ljeta bila zaštićena i njegovana poput kraljice, donosimo pet glamuroznih proizvoda za plažu te senzualne trenutke nakon povratka s plaže.

1. Zaštita lica na prvom mjestu

Prvi znakovi fotostarenja vidljivi su upravo na licu, pa svoju rutinu zaštite od sunca započnite prvo s kožom lica – i to prije nego što krenete na plažu.

Visoka zaštita kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja, NUXE Sun slasna krema za zaštitu od sunca za lice SPF 30 ujedno pojačava i produljuje preplanuli ten zahvaljujući prirodnom puderu rogača, vodeni zumbul obilno hidratizira kožu, a egzotični cvijet kau pe s Markižanskog otočja štiti od pregrijavanja kože, umiruje ju i smanjuje iritacije. (50 ml, 133 kn)

NUXE Sun Slasna krema za zaštitu od sunca za lice NUXE Sun Slasna krema za zaštitu od sunca za lice (Foto: NUXE)

2. Za tijelo birajte senzualne dodire glamura

Idealan proizvod za tijelo na plaži bi trebao pružati visoku UV zaštitu, sprječavati dehidraciju kože te ju činiti zaista neodoljivom.

Upravo to i više čini kultni proizvod za svaku ženu, NUXE Sun ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje SPF 30, koje već od nanošenja predstavlja čisti, luksuzni užitak: svileni dodir koji obavija tijelo i lice u jednom koraku.

Visoka je UVA/UVB zaštita kože te hranjiva njega uljima suncokreta, makadamije i shea maslaca, vodootporna je te bez alkohola i mineralnih ulja, uz sanjivi miris užitka. (150 ml, 175 kn)

NUXE Sun Ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje NUXE Sun Ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje (Foto: NUXE)

3. Osvježenje poslije plaže 2u1

Nakon boravka na plaži uvijek oslobodite kožu i kosu svih nečistoća i tvari koje su se na njima nataložile tijekom dana – ostatci UV filtera, pijesak, sol, klor...

NUXE sun nježni šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja svojom kremastom teksturom s ekstraktom vodenog zumbula i egzotičnim cvijetom kau pe omekšava i umiruje kožu.

U jednom potezu uklanja sve ostatke UV filtera, soli, klora i pijeska iz kože i kose, ostavljajući nježan miris ljetnih nota slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije. Ultranježna biljna formula bez sulfata i sapuna ne isušuje kožu, a ujedno je i u potpunosti biorazgradiva. (200 ml, 75 kn)

NUXE sun nježni šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja NUXE sun nježni šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja (Foto: NUXE)

4. Produljite preplanulost i obnovite kožu nakon sunčanja

Nikad ne zaboravite vratiti koži izgubljenu vlagu, obnoviti je i osvježiti nakon cjelodnevnog boravka na suncu.

S cvjetovima vode i sunca te iznimno ugodnom osvježavajućom teksturom, NUXE Sun osvježavajući losion poslije sunčanja za lice i tijelo obilno hidratizira, obnavlja i uljepšava kožu te produljuje preplanulost za dva tjedna.

Ekstrakt vodenog zumbula jača prirodnu barijeru kože i štiti od dehidracije, cvijet kau pe umiruje kožu i smanjuje iritacije, dok ekstrakt riže i ružmarina te biljni prethodnik DNK-a štite i obnavljaju stanice kože. Pojačana koncentracija pudera rogača produljuje preplanulost kože, a biljni glicerin, ulje suncokreta i kokosa obilno ju hidratiziraju.(200 ml, 131 kn)

NUXE Sun osvježavajući losion poslije sunčanja za lice i tijelo NUXE Sun osvježavajući losion poslije sunčanja za lice i tijelo (Foto: NUXE)

5. Završni mirisni dodir prije izlaska

Svoj ritual ljepote nakon povratka s plaže završite nježnim mirisnim dodirom osvježavajuće ljetne vodice, bez teških parfema.

NUXE Sun slasna mirisna vodica s formulom koja nije fotosenzitivna i može se koristiti i na suncu te blistavim tonovima slatkih naranči i petitgraina apsolutno je neodoljiva. Meki tonovi kokosa i egzotičnih cvjetova tiare, okruženi senzualnim notama vanilije i mošusa, bude najljepše emocije ljeta i vode nas u daleke tropske krajeve. (100 ml, 223 kn)

NUXE Sun slasna mirisna vodica NUXE Sun slasna mirisna vodica (Foto: NUXE)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju