Malo tko ne voli dobivati poklone, no onaj osjećaj kada iznenadite voljenu osobu poklonom za rođendan ili neko drugo slavlje poput onog za prinovu u obitelji, okruglu godišnjicu braka riječima je teško opisati.

Galerija Keks pay 1 KEKS pay 2 KEKS pay 3 +0 KEKS Pay

Samo zato što smo zaglavili u karanteni i hoćemo napokon van, to ne znači da se odgađa obilježavanje posebnih događaja u našim životima pa na koji god način je to moguće. 

Mnoge tvrtke i dalje posluju putem online trgovina pa vas zaista ništa ne sprječava da pošaljete poklon prijateljima i razveselite ih za rođendan, rođenje djeteta, maturu ili diplomu. Izliku nemate pogotovo ako imate KEKS pay kojom u sekundi dati prilog prikupljanju za neki originalan i veći poklon u kojem će sudjelovati cijelo društvo ili obitelj. Možda ste trenutno razdvojeni, ali ovakve vam jednostavne aplikacije pokazuju da vas ništa neće spriječiti da ipak budete povezani. Još vam samo fali prigoda i ideja za poklon. Prigoda je bezbroj, a ideja za poklon još više..

1. Magična virtualna zabava

U ovim, u najmanju ruku, čudnim trenucima kada smo zatvoreni u svoja četiri zida, svima nam dobro dođe pustiti mozak na pašu i zabaviti se, tako i vašim bližnjima koji žele proslaviti rođendan u karanteni. Kako bi im pomogli da zaborave na teške trenutke i uljepšali im njihov dan, poklonite im sat vremena magične virtualne zabave. Ovakav tip zabave će oduševiti i velike i male, jer svi znamo da godine nisu bitne kada je u pitanju dobar trik.

2. Serum za trepavice

Mnoge su se žene susrele s bolnom činjenicom da su svi kozmetički saloni prestali s radom stupanjem mjera opreza na snagu. Mnoge od njih neće moći na manikuru ili na nadopunu trepavica. Srećom, na tržištu postoji mnogo seruma za brži rast trepavica nakon kojeg će vaša prijateljica iz izolacije izaći s gustima trepavicama kao da je bila na svojem omiljenom tretmanu. Možete ih naći na svakom boljem beauty webshopu i dobra je stvar što je dostava relativno brza s obzirom na uvjete. 

3. Knjiga

Biti zatvoren u kući, stanu ili domu, mnogima psihički teže pada te se ne znaju nositi s novonastalom situacijom za koju ne znamo kada će prestati. Vrijeme je da se okrenemo introspekciji, činu koji uključuje promišljanje i analiziranje vlastitih odluka, ponašanja i misli kako bismo razumjeli tko smo i što smo. Ako vaša prijateljica ne podnosi zatvorenost, a voli čitati knjige, darujte ju knjigama kao što su Moć tišine – Susan Cain, Crvena knjiga – C. G. Junga ili Snaga ljudskih vrlina Nikole Greba. Sigurno nećete pogriješiti.
 

4. Nakit

Rođenje djeteta svakom je roditelju najveći trenutak u životu, a mnogi će proširiti za vrijeme pandemije. Odabrati savršen poklon nije lako, srećom, isti mogu stići sretnoj obitelji bez obzira na situaciju. Upravo za tako velike i bitne trenutke i sami pokloni moraju biti pomno odabrani.
Djetetu, kad odraste, sigurno će biti drago imati poklon koji budi uspomene na njegovo djetinjstvo, stoga mnogi biraju personalizirani nakit koji varira ovisno o spolu djeteta. Naravno, što je veća gramaža, to je poklon i vrjedniji, ali i skuplji. Stoga se prilikom kupnje sjetite i ostatka društva te im predložite ideju i zajedničko sudjelovanje u poklonu.

Ako kupujete poklon u zadnji čas, jer je dijete požurilo na svijet, izuzetno je bitno novce prikupiti u što kraćem vremenskom roku kako bi poklon došao na vrijeme.

KEKS Pay KEKS Pay (Foto: PR)

U pomoć vam može uskočiti aplikacija KEKS Pay, koja će vam olakšati postupak prikupljanja sredstava. Ono što je potrebno od njihovih podataka jest njihov broj telefona, kako bi ste unutar KEKS Pay aplikacije otvorili grupni razgovor u kojem biste im objasnili koji je cilj.

Ukoliko osoba nema instaliranu aplikaciju, na SMS će dobiti obavijest o ideji za rođendan, ali i link preko kojeg mogu skinuti KEKS Pay. Srećom, u aplikaciji nema potreba za upisivanjem IBAN broja računa, a novci na računu budu vidljivi u najkraćem roku, bez obzira u kojoj banci se nalazi osoba koja vam uplaćuje određeni iznos za koji ste se – dogovorili.

Instalacija KEKS-a na mobilni uređaj traje manje od tri minute, te traži osnovne podatke, ime i prezime, broj telefona, te dodatno skeniranje kartice bez upisivanja masovnog broja znamenki IBAN-a. Dogovor u roku dok kažeš - keks!

5. Fotoknjiga

Postoje mnogi servisi koji nude da od slika napravite fotoknjigu.

Šareni album možete nadopuniti slikama iz nekih ljepših vremena te podsjetiti osobu koju darujemo koliko vam znači vrijeme s njom i koja su sad prebačena na videopozive u kojima se rado prisjećate onoga što ste radili nekada davno.

Odaberite slike koje su vam srcu drage, imaju pozadinsku priču i fore koje samo vi i ona znate te joj ovaj poklon pošaljite i kao podsjetnik da ćete njezin rođendan proslaviti čim vrijeme bude sigurnije za veća druženja. Foto knjige odlična su ideja za okrugle godišnjice veze ili braka u kojima možete staviti slike slavljenika od samih početaka do danas, kao i za poklone djedovima i bakama koji u ovo vrijeme slabo viđaju svoje unuke, praunuke i ostale najmilije pa bi bez obzira je li im rođendan ili ne ovakvo što uljepšalo dan i olakšalo dane provedene u izolaciji.
 

Kako osigurati stabilnost poslovanja tijekom i nakon krize, čitajte svakodnevno u našem specijalu. OstaniPovezan, OstaniNova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju