Nikad nije prerano za uživanje u božićnom ugođaju, stoga smo jedan dom već uredili za najsjajnije doba godine.

  Galerija Božićni asortiman u Pevecu Božićni asortiman u Pevecu Božićni asortiman u Pevecu +8 Božićni asortiman u Pevecu

1. Neka svaki ulazak u kuću bude sa stilom

Neka vaši gosti osjete blagdansku toplinu i prije samog ulaska u vaš dom. Uz šarmantni vijenac za vrata već ste napravili pola posla, a dodate li u kutak šarmantnog Djeda Božićnjaka sigurno ćete otpiti mnoga srca i to ne samo djece, već i odraslih. Ispred vrata možete staviti još neke ukrase poput keramičkih borića, patuljaka od filca, a mi smo se odlučili za sandučić za pisma djedu Božićnjaku koji između ostalih spomenutih ukrasa možete pronaći u Pevecu.

Božićni asortiman u Pevecu Božićni asortiman u Pevecu Foto: Nova Studio

2. Sanjate o bijelom Božiću?

Ako nas za vrijeme blagdana ne iznenadi snijeg, stvorite bijeli Božić uz pomoć dekorativnih predmeta u unutrašnjosti doma. Počnite od bora i lampica koje mogu biti u toplom ili hladnom tonu, bijelih kuglica raznih veličina i motiva, a sve začinite dodacima u zlatnoj i/ili srebrnoj boji jer oni neće odvući pozornost od omiljene nam božićne boje. Osim ukrašenog bora, ugođaj stvorite bijelim mekanim dekama i jastučićima te dekorativnim instalacijama po ravnim površinama.

Božićni asortiman u Pevecu Božićni asortiman u Pevecu Foto: Nova Studio

3. Neka svaki poklon bude zamotan na jedinstven način

Svaki poklon omotajte drugačijim papirom ili na drugačiji način kako biste osobama kojima poklanjate taj poklon dali do znanja da su oni za vas posebni i da ste se za njih potrudili. Osim ukrasnih papira s blagdanskim motivima, poklone možete ukrasiti vrpcama, a na ceduljicu možete napisati za koga je poklon uz kratku poruku.

Božićni asortiman u Pevecu Božićni asortiman u Pevecu Foto: Nova Studio

4. Blagdanski stol za kojim se pričaju najbolje priče

Stol je mjesto za kojim se obitelj i društvo okuplja oko blagdanske trpeze. Dobra hrana i piće sigurno će stol učiniti primamljivim i bogatim, no prigodan stolnjak i posuđe su ti koji će vašem gostu dati do znanja da se u vašem domu ozbiljno slavi. Blagdanski stol začinite središnjim ukrasom koji možete učiniti od zelenila, svijeća i lampica.

Božićni asortiman u Pevecu Božićni asortiman u Pevecu (Foto: Nova Studio)

5. Pogled iz toplog toma

Ukrasite prozore blagdanskim naljepnicama i lampicama. Osim što će ovaj korak upotpuniti vaš prostor, izmamit će osmijeh na lice svakom prolazniku koji prođe pored vašeg doma.

Božićni asortiman u Pevecu Božićni asortiman u Pevecu Foto: Nova Studio

U toplom domu je najljepše, stoga svoj životni prostor ugrijte božićnim asortimanom koji možete pronaći u Pevecu.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju