Horoskop nam može otkriti mnogo toga o nama: od toga kako se ponašamo u vezi, koliko su nam važna prijateljstva i kakvu ulogu u našim životima igra karijera, ali nam jednako tako može pokazati i onu zabavniju stranu – kako se ponašamo na zabavama i kako u tim situacijama baratamo pićem.

Evo što kažu zvijezde za svaki pojedini znak.

ZRAČNI ZNAKOVI

Vaga
Vage vole zabavu pa su u skladu s time i dobro društvo kada se želimo opustiti uz čašu pića. Imaju dobar smisao za humor, ali se jednako tako vrlo laku slažu s različitim tipovima ljudi, što ih čini idealnim društvom na svakom okupljanju. Osim toga, upravo će vage napraviti bezbroj fotografija za društvene mreže i stvoriti uspomene. Dakako, dok im je u drugoj ruci piće.

Ribe će radije ostati u udobnosti svoga doma u kojem će same moći birati pića za sebe i čitavo društvo koje pozovu na kućnu zabavu.

Blizanci
Poznajete li nekog horoskopskog blizanca, tada znate da oni gotovo nikada ne dovrše svoje piće. Naime, oni vole raznolikost. Ispijajući koktel, poželjet će pivo. Kada piju pivo, na umu će im biti nešto jače. I tako u krug. Zamijetite li tijekom izlaska stol prepun napola ispijenih čaša, zasigurno je oko njega sjedila skupina blizanaca.

Vodenjak
Lako je moguće da će vas vodenjak odvesti na neke od najboljih zabava na kojima ste ikada bili. Međutim, malo je vjerojatno da će tamo i ostati. Naime, vodenjacima je potrebno stalno kretanje i stalno isprobavanje novih pića. I to na novim lokacijama.

VATRENI ZNAKOVI

Lav
Gotovo svi lavovi i lavice vole kretati se oko šanka, čavrljajući pritom i s prijateljima i sa strancima. Traže pozornost i zato se okreću žestokom piću u malim dozama. Kada pak naručuju, vrlo su glasni. Odgovara im da se cijelo društvo okreće prema njima. Završiti noćni izlazak bez tekile naprosto ne dolazi u obzir za lava.

Ovan
Imate li u svojem društvu osobu koja uvijek sve vas okuplja za noćni izlazak, vjerojatno je riječ o ovnu. Oni uvijek žele akciju, a provođenje vikenda ili Nove godine na nekom mirnom, tihom mjestu za njih ne dolazi u obzir. Uvijek žele biti u srcu događanja i isprobavati najnovija pića. Ako su čuli da neki od barova u gradu nudi novi koktel, znate gdje ćete ih naći.

Branitelji 'obespravljenih' izlaze na vidjelo u horoskopskim bikovima nakon nekoliko čaša pića

Strijelac
Strijelac je jedan od onih koji ne brine koliko će dugo ostati vani, čak i ako idućeg dana mora na posao. Vjerojatno će iz kafića izaći tik prije nego što konobar završi svoju noćnu smjenu. Sa strijelcem zabava završava, a to govori i o njegovu računu za piće.

VODENI ZNAKOVI

Rak
Rakovima je prilikom izlaska potrebno neko vrijeme da se otvore, no kada to naprave, zabava je zajamčena. Nerijetko prvo u kutu ispijaju piće i promatraju svoje okruženje. To im daje priliku da prvo analiziraju situaciju, uz lagano ispijanje pića, dakako, a kada se zabava zahukta, stopit će se s okolinom.

Škorpion
Škorpioni su tajnovita bića. Imaju energiju kao nijedan drugi horoskopski znak, pa vole biti u okruženju koje to cijeni. No nisu jedni od onih koji će biti glasni i razbijati čaše. Nastojat će se opustiti uz piće, uglavnom neki slađi koktel, a ako primijete da energija drugih ljudi u okruženju jednostavno ne odgovara njihovoj, naprosto će se dignuti, ostaviti čašu i otići.

Riba
Ribama ne treba izlazak da bi se dobro zabavile. Štoviše, radije se zabavljaju u udobnosti svoga doma sa društvom, što im daje mogućnost da sami biraju pića u ponudi. Ribe će za svoje društvo pripremiti bogatu ponudu pića, od onih žestokih do koktela. Važno im je da njihovi gosti mogu birati.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Djevica
Ako tražite nekoga tko zna nabrojati sve koktele i njhove sastojke, potražite horoskopsku djevicu. Čak i ako barmenu zagusti i nema pojma o tome koji koktel zapravo želite, djevice će spasiti stvar. Vrlo brzo razmišljaju, ne boje se rada, pa će vrlo rado na kućnoj zabavi preuzeti ulogu osobe zadužene za piće, čak i kada nisu u svome domu.

Bik

Lava ćete naći kako se kreće oko šanka, pritom vrlo glasno naručujući svoje iduće piće.


Poznajete li one osobe koje bi se nakon jedne čašice posvađala s pola ulice, izigravale Hulka i branitelja obespravljenih? E, upravo se to može prepoznati kod bikova. Nisu im strane ni dubokoumne rasprave uz čašu ili bocu u rukama, no sve to čine s dobrom namjerom.

Jarac
Nasuprot blizancima koji nikada ne dovrše svoje piće, jarcu nije strano dovršavanje tuđih pića. Njega je lako zadovoljiti. Ne trebaju mu skupi kokteli da bi se dobro zabavio, a ako netko iz društva naruči piće kojim nije zadovoljan, možete biti sigurni da će se jarac pobrinuti da ono nestane u što kraćem roku.

Pročitaje i više o vagama koje vladaju ovih razdobljem, a ako krećete na putovanje povodom nadolazećeg produženig vikenda, pročitajte i kako se pojedini horoskopski znakovi ponašaju na putovanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju