Pinko, jedan od najuspješnijih talijanskih modnih brendova s tradicijom dugom 40 godina, omiljen među hrvatskim ljubiteljicama mode, u svome "monobrand storeu" u središtu Zagreba predstavio je razigranu i maštovitu kolekciju proljeće/ljeto 2018.

Galerija Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. - 1 Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. - 6 Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. - 3 +2 Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog otvorenja monobrand trgovine u središtu Zagreba pod nazivom "Welcome to Pinko Street", ovaj se talijanski modni brend u vrlo kratkom vremenu isprofilirao u it modnu destinaciju brojnih hrvatskih ljubiteljica talijanskog modnog izričaja. Spajajući kvalitetu talijanske zanatske krojačke tradicije i najsuvremeniju tehnologiju, Pinko stvara originalne kreacije koje osvajaju milijune fashionistica diljem svijeta.

Pinko, jedan od najuspješnijih talijanskih modnih brendova s tradicijom dugom 40 godina, u svome storeu u središtu Zagreba predstavio je razigranu i maštovitu kolekciju

Nastavljajući svoju zagrebačku "uličnu" priču, Pinko je sinoć ponovno oduševio svojim sofisticiranim, ali izuzetno nosivim modelima, stvorenim za odlučnu, ženstvenu, urbanu i zaigranu ženu, zainteresiranu za svijet koji je okružuje.

Efektne hibridne i slojevite kombinacije sportswear elemenata, čipke, tropskog šarenila i bon-ton detalja okosnica su kolekcije koju nadopunjuju trenirke i sweatshirtovi koji nas vraćaju u osamdesete i prizivaju ondašnju zaluđenost fitnessom.

Oversize trenirke, jakne od tehničke tkanine, logomanija i blještavi finishi referiraju se na ghetto stil devedesetih. Haljine krše sva pravila bontona, preuzimajući kreativnost uličnog stila. Krojevi i asimetrije kolekciji daju futurističku dinamičnost koja komunicira pokret.
Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. - 3 Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. Foto: PR

Boje su čvrste i snažne: bijela, crna, osnovne boje, ružičasta i fluorescentno narančasta. Komadi u mornarskom stilu obogaćeni su blještavim detaljima, a i prugice i denim nose aplikacije od mikrošljokica, bisera i sićušnih kristalnih perlica. Široke mreže skrivaju svjetlucava sidra, lajtmotiv kolekcije. Čipka dodaje naznaku nevine ženstvenosti. Cigareta i slim fit krojevi hlača izmjenjuju se s mekšim linijama i pidžama stilom.

Tema Urban Safari spoj je vojnog i kolonijalnog stila, za gradske istraživačice ponosne i pristojne senzualnosti. Trend čipke prisutan je u najneočekivanijim kombinacijama: od muških prugastih tkanina do detalja active weara. Večer je romantična i elegantna s transparentnošću i lakoćom čipke i tila, izmjenjujući puderaste boje s neonskim nijansama koje dolaze i u varijanti smokinga.

Modni dodaci nadahnjuju se devedesetima i upotpunjuju look korištenjem kontrasta koji krše sva pravila kombiniranja. Slingback cipele, sandale s perjem te ultraniske mules s posebnim ukrasima nose se uz dnevne komade.
Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. - 2 Talijanski brend Pinko predstavio kolekciju proljeće/ljeto 2018. (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju