Pippa Middleton ne pojavljuje se često u javnosti no uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. To je postalo još izraženije otakako se počelo pričati da je trudna, a što je i sama potvrdila u svojoj fitness kolumni za Waitrose Weekend magazin.

Galerija Pippa Middleton - 1 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 2 +1 Pippa voli nostiti pristupačne modne brendove poput J.Crewa
Ljubiteljica sportskih aktivnosti otkrila je da se u prvoj trudnoći ne odriče plivanja, tenisa ni joge.

Prestala sam trčati, ne zato što sam čula da nije sigurno, nego zato što mi se svidjela ideja da svojem tijelu i tijelu rastućeg djeteta dam odmor od betona. 

Primijetila sam da se moje tijelo mijenja i da dobivam na težini, no kroz učinkovitu vježbu i sport osjećam da je ono očvrsnuto kako bi podržalo zdravu trudnoću, rođenje i oporavak, napisala je u svojoj kolumni za magazin Waitrose Weekend. J.Crew J.Crew haljina od lažne svile Foto: J.Crew.com
Ne čudi stoga što mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea u svojim dnevnim kombinacijama prednost daje udobnosti.

Pippa Middleton snimljena je u Londonu u cvjetnoj haljini od lažne svile do iznad koljena, koju je sparila s plavim sakoom i bijelim tenisicama.

Točnije, odabrala je haljinu s potpisom pristupačnog američkog brenda J.Crew koji i inače voli nositi. Haljina se trenutačno nalazi na sniženju, a može se kupiti po cijeni od 49 dolara, odnosno oko 300 kuna. Pippa Middleton - 4 Pippa voli nostiti pristupačne modne brendove poput J.Crewa (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju