Pippa Middleton za javna događanja često bira haljine u kojima izgleda vrlo elegantno. No čini se kako sestra vojvotkinje Catherine još uvijek nije savladala sjedenje u kratkim kreacijama koje, ako nije izvedeno damski, može se pretvoriti u modni gaf


Iako se u posljednje vrijeme skriva od očiju javnosti Pippa Middleton ne propušta velika događanja u koja su uprte oči cijelog svijeta. Upravo zbog toga najprestižniji teniski turnir na svijetu - Wimbledon nikako nije mogla propustiti.

Pippa Middleton je za Wombledon odabrala elegantnu, bijelu ljetnu haljinu ukrašenu bogatim cvjetnim uzorkom

Pippa Middleton je za ovu priliku odabrala elegantnu, bijelu ljetnu haljinu ukrašenu bogatim cvjetnim uzorkom. Uz zanimljivu kreaciju, obogaćenu volanom koji pokriva ramena uklopile su se i bijele sandale na vezanje te crvena torbica.

Iako Pippu često susrećemo u haljinama, čini se kako sestra vojvotkinje Catherine još uvijek nije savladala sjedenje u kratkoj haljini. Naime, tijekom meča Pippa je pokušavala elegantno prekrižiti noge, no to joj nikako nije polazilo za rukom.

Svaki puta kada je pokušala promijeniti pozu sjedenja, neposlušna haljina je otkrila više nego je lijepa brineta planirala. Britanski mediji njezin su nestašni pokušaj prozvali modnim gafom kakvog si kraljevna Catherine nikada ne bi dozvolila.

U galeriji fotografijama donosimo najelegantnija izdanja Pippe Middleton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju