Sedmi dan teniskog turnira u Wimbledonu okupio je brojne poznate osobe. Među gledateljima u kraljevskoj loži koji su došli pogledati meč između Čehinje Petre Kvitove i Britanke Johanne Konte našla se i Pippa Middleton.

Galerija Pippa Middleton Pippa u haljini i natikačama Stelle McCartney Pippa je skinula šešir prije ulaska u kraljevsku ložu +2 James Middleton i Pippa Middleton u kraljevskoj loži na centralnom terenu Wimbledona

Sestra vojvotkinje od Cambridgea meč je pratila u društvu svog brata, 32-godišnjeg Jamesa Middletona.

Mnogima nije poznato da su gledatelji koji su pozvani u kraljevsku ložu dužni poštovati poseban dress code. Tako dame moraju birati elegantne odjevne komade jer ležerno odijevanje nije poželjno na tom dijelu centralnog terena, a muškarci su dužni nositi sako i cipele.

Da ta pravila vrijede za sve, uključujući i slavne goste, dokazuje i situacija iz 2015. godine kada je Lewisu Hamiltonu zabranjen ulazak u kraljevsku ložu uoči muškog finala Wimbledona zato što nije imao sako i kravatu.

Pippa u haljini i natikačama Stelle McCartney Pippa u haljini i natikačama Stelle McCartney (Foto: Profimedia)

Pippa Middleton očito je dobro upoznata sa svim (modnim) pravilima pa je tako odmah po dolasku na teren skinula svoj šešir. Naime, šeširi su strogo zabranjeni u loži zbog potencijalne opstrukcije pogleda na teren, a njihovo nošenje tolerira se samo jednoj osobi – kraljici Elizabeti II.

Pippa je i ostatak svog stajlinga uskladila s dress codeom i odabrala elegantnu ružičastu haljinu britanske dizajnerice Stelle McCartney. Spojila ju je s natikačama koje također potpisuje McCartney i jednostavnom torbicom brenda J.Crew.

Stella McCartney, 395 dolara (2605 kuna) Stella McCartney, 395 dolara (2605 kuna) (Foto: Net-A-Porter)

Takav model natikača s visokom potpeticom mnogima je poprilično nespretan za nošenje jer prilikom hodanja nogu pridržava samo jedan prednji remen koji nije smješten visoko na ristu, već niže na predjelu prstiju.

Dodatni remen na ristu učinio bi ove natikače znatno stabilnijima i spriječio njihovo ispadanje s nogu, ali izgleda da njegov izostanak Pippi nije nimalo smetao.

Volite li ovakav tip natikača?

glasova:

POGLEDAJTE I:

Za stopala bez boli: 12 modela anatomskih sandala i natikača Anatomske sandale Ecco, 770 kn Anatomske natikače i sandale iz trgovina 2019. - 7 Inuikki, Fashion and friends, 1470 kn +8 Anatomske natikače i sandale iz trgovina 2019. - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju