Održalo se i treće kraljevsko vjenčanje u posljednjih godinu dana, a ovaj put veliko "da" izrekli su Gabriella Windsor, rođakinja kraljice Elizabete II, i njezin izabranik Thomas Kingston.

Galerija Pippa Middleton odjenula se u plavu boju od glave do pete Pippa Middleton Pippa Middleton +1 Vjenčanicu potpisuje Luisa Beccaria

Na vjenčanje je osim kraljice stigao i novopečeni otac, princ Harry, a uz mladenku posebno se istaknula Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje Catherine Middleton.

Pippa je na vjenčanje stigla u pratnji supruga Jamesa Matthewsa, a izgledala je predivno u nebesko plavoj midi haljini modne kuće Kate Spade. Izgled je upotpunila obručem za kosu u odgovarajućoj boji, plavim salonkama i decentnim nakitom.

Pippa Middleton Pippa Middleton: Super slatki bikini za novopečenu fit mamu

Meghan i Pippa na krštenju princa Louisa Meghan vs. Pippa: Koja je gošća odabrala bolju haljinu za kraljevsko krštenje?

Haljinu ukrašenu cvjetnim uzorkom, koja košta 695 funti (5898 kuna), s prednje strane krase dva reda crne dugmadi i visoki ovratnik.

35-godišnakinja je, između ostalog, pokazala i kako nositi jedan od ovosezonskih velikih trendova, a to je odijevanje od glave do pete u jednu nijansu.

Pippa Middleton Pippa Middleton (Foto: Profimedia)

Inače, Gabriella Windsor i Thomas Kingston zaručili su se prošlog ljeta nakon višegodišnje veze. Za svoj veliki dan ona je odabrala vjenčanicu koju potpisuje dizajnerica Luisa Beccaria. Haljina je u potpunosti izrađena od čipke, a poseban detalj bio je šest metara dug veo.

Gabriella Windsor vjenčala se u vjenačnici od čipke Gabriella Windsor vjenčala se u vjenačnici od čipke (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju