Tijekom svojeg života princeza Diana dopisivala se s nadzornikom u Backinghamskoj palači po imenu Cyril Dickman. Cyril je ovu dužnost obavljao gotovo 50 godina, a nakon smrti 2012. njegovi su nasljednici otkrili seriju pisama od princeze koja planiraju prodati na aukciji


Vrijednost pisama princeze Diane koja su pronađeni u privatnoj kolekciji Cyrila Dickmana procjenjena je na oko 135.000 kuna, a većina je koncentrirana na detalje iz života Dianinih sinova – princa Williama i princa Harryja.

U pismu napisanom 20. rujna 1984. godine, kada je princ Harry bio star tek pet dana, princeza se zahvaljuje na poslanoj čestitki svom vjernom prijatelju iz Buckinghamske palače.

Dragi Cyril, bilo je tako lijepo od tebe što si nam poslao prekrasnu čestitku zbog dolaska našeg mlađeg sina. Oboje smo bili dirnuti tvojom pažnjom te ti zahvaljujemo na njoj.

Ljubav između dva brata

William obožava svog malog brata, i provodi cijelo vrijeme preplavljujući ga neograničenom količinom zagrljaja i poljubaca, te jedva dopušta roditeljima blizu, dodala je također princeza čiji je stariji sin u tom trenutku imao dvije godine.

Da je Harry izrastao u nestašnog dječaka pokazuje pismo od 17. listopada 1992. godine.
Dječaci su dobro i uživaju u internatu, napisala je te dodala iako Harry stalno upada u nevolje.

Na aukciji koja je zakazana za 5. siječnja 2017. bit će ponuđene i dodatne sitnice s kraljevskim štihom, poput potpisanih božićnih čestitki kraljice Elizabete II., princa Philipa i Charlesa, kao i komadići torte s kraljevskih vjenčanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju