Video u kojem se bivši partneri suočavaju kako bi pričali o nevjeri koja je uništila njihovu vezu postao je viralan u samo četiri dana

Kourtney i Leonard upoznali su se na fakultetu. Leonard se ispočetka baš i nije sviđao Kourtney, ali nekoliko godina kasnije kada su se uselili u isti studentski dom, dogodila se ljubav.

“Bila si mi najbolja prijateljica”, kazao je Leonard u videu koji je u samo četiri dana postao pravi viralni hit. Međutim, razlog za to nije lijepa ljubavna priča nego činjenica da par više nije zajedno, a prekinuli su zbog njegovih nevjera.

Razgovor je postao iznimno težak za nju u trenutku kada je Leonard priznao da ne zna broj žena s kojima ju je prevario.

Sada su se suočili ispred kamera digitalne platforme The Scene i otvoreno razgovarali o svom odnosu, a Kourtney je od bivšeg dečka željela dobiti odgovor na vječno pitanje: “Zašto si me varao?”

U videu je opisala samo jednu od neugodnih situacija koju je doživjela dok su bili u vezi – došla je u njegovu sobu i “ulovila” ga s drugom djevojkom, a on joj je hladno rekao da ode. Razgovor je postao iznimno težak za nju u trenutku kada je Leonard priznao da ne zna broj žena s kojima ju je prevario.

Jednostavno ti nisam mogao biti predan u to vrijeme. Ne postoji ništa što si mogla napraviti drugačije kako bi to spriječila, kazao je i zatim dodao kako se nada da će u budućnosti biti dobri prijatelji.

Očekivano, društvene mreže užarile su se kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kourtney, a zanimljivo je kako je i većina muškaraca stala na njezinu stranu.

Curo, nemoj da ti padne na pamet ostati s njim u kontaktu. Zaslužuješ nekoga tko će te cijeniti, komentirao je jedan od njih, a drugi je upitao "što će joj nezreo dječarac pored svih pravih muškaraca koji bi je držali kao kap vode na dlanu".

On nije normalan ako misli da nakon svega mogu biti dobri prijatelji, zaključila je jedna korisnica Twittera.
 

U nastavku pogledajte kako je završio emotivni razgovor o kojem bruji internet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju