Jabuka, kruška, kornet ili pješčani sat? Ženska tijela nisu univerzalna, već ih ima u svim oblicima i veličinama. Kako bismo vam olakšali potragu za novim omiljenim kupaćim kostimom, pronašli smo jedne za svaki oblik tijela koji će sakriti sve nedostatke i istaknuti ono najbolje na vama.

Figura pješčanog sata kao da je stvorena za kupaće kostime. Nema tog kupaćeg kostima ili bikinija koji će loše stajati ovoj građi tijela. Ipak, klasični bikini ili jednodijelni kostim najviše će laskati damama ovog oblika tijela jer će dodatno naglasiti struk. Jedino na što se treba paziti prilikom odabira kostima jesu dodatne aplikacije, koje bi trebalo izbjegavati, ovdje itekako vrijedi ona manje je više.

Kao trgovina koja uvijek ide u skladu s trendovima, Yamamay je izbacio novu kolekciju u kojoj će se pronaći za svakog ponešto jer se dijelovi kupaćih kostima mogu i kombinirati. Na taj će način svaka žena, neovisno o tome koji oblik tijela ima, moći pronaći kostim baš za sebe i ponosno se prošetati hrvatskim plažama.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Yamamay po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju