Među izvođačima druge polufinalne večeri Beovizije, koja se održala u četvrtak, bio je i pjevač Igor Mišković Eegor, koji možda nije prošao u finale sa svojom pjesmo "Starac dana", ali je pozornost javnosti privukao modnim izdanjem.

Galerija Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 2 Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 3 Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 4 +0 Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 1

Eegor je na pozornicu izašao odjeven u svećeničku odoru koju je skinuo nakon prvih nekoliko stihova i tako otkrio kombinaciju koja se krila ispod.

Radi se o srebrnoj majici s povišenim ovratnikom i crnim hlačama s naborima, širokih nogavica. Nosio je i srebrne rukavice, a od modnih dodataka tu je bila naušnica s medvjedićem i dugi lančić s privjeskom križa.

Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 3 Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 3 (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Detalj o kojem susjedstvo danas ne prestaje pričati bile su njegove tenisice prekrivene plišanim igračkama kao simbol djetinjstva.

Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 4 Pjevač Eegor na Beoviziji pozornost privukao modnim izdanjem - 4 (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Kako piše alo.rs, pjevač je novinarima otkrio da su direktan utjecaj na modnu kombinaciju imale njegove kćeri.

Konstraktino odijelo na Beoviziji pokazalo je kako se uvijek isplati biti svoja Konstrakta na Beoviziji 2023. godine Konstrakta je nosila plavo predimenzionirano odijelo Konstrakta obično bira udobne i šire modele za svoje nastupe +0 Konstrakta voli predimenzioniranu odjeću

Plišane igračke na meni su od moje djece. Imam troje djece, rekao je pjevač, koji je, barem ako je suditi prema komentarima ispod njegove izvedbe na YouTubeu, zaslužio mjesto u finalu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju