Astrološku 2020. obilježit će tranzicija planeta Jupitera, a taj proces utjecat će na sve znakova horoskopa.

Jupiter snažno utječe na neke važne aspekte naših života, a naziva ga se i planetom sreće i mudrosti. Kao čuvar apstraktnog uma, Jupiter vlada višim razinama učenja te nas obasipa istraživačkim idejama, i intelektualnim i duhovnim. Potraga za odgovorima ono je što Jupiter donosi, a to možda znači i dugačko putovanje zbog čega je ovaj planet također vladar putovanja na duge relacije.

Astrološku 2020. obilježit će tranzicija planeta Jupitera, a taj proces utjecat će na sve znakova horoskopa

Sreća i uspjeh usko su povezani s vladavinom Jupitera. To je dobronamjeran planet koji nas potiče na pozitivan rast pa ne čudi da mnogi znakovi procvjetaju upravo kada je Jupiter u tranziciji. Zanimljivo je i da nas Jupiter naročito potiče na kretanje kojeg nam u modernom sjedilačkom načinu života svima nedostaje. Nemojte se zato začuditi ako ćete u 2020. imati posebnu volju i želju za sportom i kretanjem pa makar to značilo i običnu šetnju s kućnim ljubimcem (Jupiter voli i životinje).

Jupiteru je potrebno otprilike 12 godina da prođe cijeli zodijak što znači da u prosjeku svake godine posjeti jedan znak. Posjeduje muževnu energiju te vlada znakovima strijelca i ribe. Do 29. ožujka 2020. Jupiter će biti u znaku strijelca, a tada će prijeći u jarca i ondje ostati do 30. lipnja. Zatim će se ponovno vratiti u strijelca. Ovaj retrogradni put Jupitera završit će 20. studenog kada će iz strijelca ponovno prijeći u jarca gdje će ostati do kraja godine – upravo zato se 2020. smatra godinom jarca.

Slika nije dostupna Horoskop: Jedna rečenica koja će vašem znaku obilježiti 2022. godinu

Tranzicija Jupitera uvijek donosi velike stvari, a uz konjunkciju Saturna i Plutona koja se također događa, one će biti još veće i moćnije. Kako će tranzicija Jupitera u 2020. utjecati na vaš znak horoskopa?

OVAN
U 2020. možete očekivati dobro mentalno i fizičko zdravlje, u vašem životu prevladat će mir i ravnoteža. Prosperitet vam se smiješi i na poslu što će biti prepoznato u vidu nagrada za vaš trud i rad. Zahvaljujući "sretnom" Jupiteru, mnogi pripadnici ovog vatrenog znaka u 2020. mogli bi kupiti vlastitu kuću ili stan. Kada je ljubav u pitanju, singl ovnovi mogli bi pronaći svoju srodnu dušu, dok će one u vezi ili braku pratiti ljubavna harmonija.

BIK
Planirate li u 2020. neko prekooceansko putovanje (ili ćete se tek odlučiti na njega), tranzicija Jupitera nagovještava da će ono biti uspješno i za pamćenje. Općenito, imat ćete brojne prilike za istraživanje, otkrivanje i učenje. Preporučuje vam se konzumacija zdrave hrane, a posebnu brigu posvetite želucu i jetri. Krajem 2020. budite pažljivi oko novčanih transakcija jer biste mogli biti u gubitku. Također, tranzicija Jupitera mogla bi izazvati pomalo kaotično stanje u vašem domu. Tijekom posljednjih mjeseci godine mogli biste biti pod pojačanim stresom i osjećati napetost.

BLIZANCI
Zahvaljujući tranziciji Jupitera, u 2020. vas očekuje dobro situacija na poslu uz nove poslovne mogućnosti koje donose i novu priliku za zaradu. Tako ćete uspješno stabilizirati vašu financijsku situaciju. Bliska prijateljica bit će vam velika pomoć i dat će vam svu podršku koja će vam trebati. Osjećaj stresa koji prevladava vašim bračnim životom će popustiti, međutim tranzicija Jupitera može uzrokovati neslaganje između vas i vašeg partnera. Zvijezde vam predviđaju i putovanje u inozemstvo, ali budite oprezni jer bi vam se mogla dogoditi mala nezgoda.

Znate li čuvati tajnu ili ipak ne možete šutjeti? Horoskopski znakovi i tajne: Tko ih čuva najbolje, a tko ne može šutjeti

RAK
U 2020. godini mogli biste se (napokon) riješiti postojećih zdravstvenih problema. I dalje brinite o sebi konzumirajući svježu i zdravu hranu što će spriječiti probleme s probavom. I na financijskom polju stvari će se popraviti te ćete otplatiti dug zbog čega ćete se osjećati kao da vam je težak teret napokon pao s leđa. Mogući su problemi i neslaganja između nekih članova vaše obitelji. Uz vaš trud i posredovanje, te razmirice će se riješiti. Retrogradno kretanje Jupitera 30. lipnja moglo bi donijeti probleme u vaš bračni život koje ćete morati riješiti. Sa završetkom retrogradnog perioda, singl rakovi mogli bi pronaći ljubav života.

LAV
Za sve lavove koji se još školuju 2020. bit će izvanredna. Normalno, što napornije radite, to ćete imati bolje rezultate. Imat će potporu roditelja i obitelji kao i učitelja. Odlazak u inozemstvo na daljnje školovanje neće vam biti teško izvedivo. S tranzicijom Jupitera u mjesečev znak jarca možda će vas zadesiti neki zdravstveni problemi. Planirate li promjenu posla, možda je bolje da to ne činite sredinom godine. Vaš bračna sreća bit će u uzlaznoj putanji, a razmirice s partnerom će se riješiti. Kućna i obiteljska atmosfera bit će puna pozitive.

DJEVICA
Velika je vjerojatnost da će vaš u znak u 2020. doživjeti poslovnu ekspanziju, možda pokretanje ili proširenje vlastitog biznisa. I vaši odnosi s poslovnim partnerima bit će dobri, bez straha od rizika i nepoštenog poslovanja. Vrijedne djevice očekuju i promaknuća na radnom mjestu, s čime, naravno, dolazi veća plaća. Ako ste roditelj, vaš odnos s djecom će se poboljšati. Probajte se izmiriti s ljudima s kojima imate neke neriješene konflikte. Mogli biste kupiti novu kuću ili vozilo. U periodu kada će Jupiter biti retrogradan, u vaš život mogla bi se vratiti izgubljena ljubav. Prinova u obitelji krajem godine donijet će sreću i veselje.

VAGA
Tranzicija Jupitera najviše će utjecati na vaš bračni život kojim će vladati blagostanje. Bit ćete odan i predan bračni partner i drugi će se ugledati na vaš brak. Velika postignuća u ovom se periodu previđaju i u životu vaše srodne duše. Za vrijeme tranzicije Jupitera imat ćete bliskije odnose s majkom. Sve što ste od nje naučili i stekli bit će ključno za vaš uspjeh. Na poslu biste mogli naići na neke prepreke; budite strpljivi i svladajte ih zrelo. Ono što će vas najviše zabrinjavati vrlo vjerojatno će biti svađe s vašom djecom.

Slika nije dostupna Odaberite pravu: Idealna dijeta prema horoskopskom znaku

ŠKORPION
U 2020. godini mnogi će od vas tražiti savjete, a vi ćete svakome znati dati onaj pravi i koristan. Iako vam ni na poslovnom planu zvijezde nisu loše posložene, financijske investicije i prelazak na novi posao ne preporučuju se. Za vrijeme tranzicije Jupitera u znak jarca otvorit će vam se neki novi projekti. Za svoja postignuća na radnom mjestu dobit ćete pohvale. Na vidiku je mogućnost nekih konflikata unutar vaše obitelj. Kako će se retrogradno kretanje Jupitera bližiti kraju, sve će sjesti na svoje mjesto i riješiti se. Vaš bračni život bit će dobar, a djeca vaše najveće blago.

STRIJELAC
Kao znak kojim vlada planet Jupiter, strijelci će u ovom periodu biti izrazito nadahnuti i u formi. Bit ćete gladni znanja i sve će vas zanimati, od područja duhovnosti do znanosti. Okolina će biti oduševljena vašim izvanrednim komunikacijskim vještinama zahvaljujući kojima ćete poput magneta privlačiti ljude oko sebe. Financijska situacija znatno će se popraviti. Za vrijeme retrogradnog Jupitera, izvršit ćete sve zaostale zadatke. Tijekom ovog vremena mnogi jarčevi mogli bi planirati brak. Ukoliko imate novčani dug koji vam netko nije vratio, neće vam biti lako dobiti taj novac natrag, ali s malo taktike uspjet ćete.

JARAC
Na dan 30. ožujka 2020. Jupiter će prijeći u znak jarca što će vam donijeti poseban interes za nova znanja i edukaciju. Ukoliko se još školujete, vrijedno čete učiti i biti među najboljima što će vam donijeti priznanja i pohvale. U ovom periodu mogli biste pronaći ljubav s kojom ćete se povezati na potpuno novoj razini. S početkom retrogradnog kretanja Jupitera mogli bi vas zadesiti problemi u bračnom i općenito ljubavnom životu. Novčane investicije ne preporučuju se tijekom ovog razdoblja te općenito budite pažljiviji s financijama. Postoji mogućnost da bi vas jedan stari prijatelj mogao izdati – to će vam otvoriti oči i donijeti priliku za novi početak.

Hero Boy Horoskop: Koji ste lik iz omiljenih božićnih filmova ovisno o vašem znaku?

VODENJAK
U prvom periodu 2020. možete očekivati velike profite i prihode iz više od jednog izvora. Bit ćete u mogućnosti zaključiti nedovršene zadatke. Vaš društveni krug proširit će se jer ćete steći dosta novih poznanika i prijatelja. Uživat ćete u društvu prijatelja i planirati razna druženja i aktivnosti s njima. Jupiter će krajem ožujka prijeći u vašu dvanaestu kuću što će vam donijeti mogućnosti za putovanje u inozemstvo. Financijske investicije vezane za neko zemljište ili posjed mogle bi vam donijeti veliku korist.

RIBE
Kao znak kojim vlada Jupiter, ribe mogu očekivati bolje prilike na poslovnom planu kao i nagrade za uloženi trud na radnom mjestu. To bi moglo biti pravo vrijeme za pokretanje vlastitog biznisa. Investirat ćete svoje vrijeme i energiju kako biste bili što bolji u onome što radite. Imat ćete podršku prijatelja i odlično ćete se s njima slagati. Međutim, čak i zapravo bezazleno uplitanje treće osobe u vaš brak moglo bi izazvati svađu između vas i vašeg partnera. Ukoliko dođe do nje, probajte ovoj nelagodnoj situaciji pristupiti na zreo i iskren način.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju