Lijepo vrijeme nas je privuklo van, a to nas jako veseli jer napokon možemo prošetati ljetne komade koji su dugo strpljivo čekali na dnu ormara. Obožavamo proljeće i ljeto jer možemo kombinirati razne komade i spajati kreativne outfite.

Galerija Streetstyle Streetstyle - 2 Streetstyle - 3 +4 Istaknula se zanimljivim tetovažama

Jedva smo dočekali lepršave haljinice, udobne kombinezone, papuče, sandale i špagerice s kojima možemo stvarati odlične modne kombinacije.

Streetstyle - 3 Crnu kombinaciju je razbila bež šiltericom i japankama (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

U moru proljetnih, šarenih kombinacija, jedna se atraktivna plavuša iz Zagreba uspjela istaknuti u crnoj kombinaciji. Obukla je crnu majicu dugih rukava koja otkriva ramena i dekolte, a crnu "monotoniju" su razbili smeđi gumbići.

Za donji dio outfita je odabrala crne hlače od odijela s bijelim prugama i tako je kombinaciju učinila elegantnijom i profinjenijom. Outfit je upotpunila bež šiltericom i japankama u istoj boji te crnim okruglim naočala koje su hit ove sezone.

Streetstyle - 3 Crnu kombinaciju je razbila bež šiltericom i japankama (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Crvenim ružem je istaknula usne, a cijelu kombinaciju je podigla efektnim, ali jednostavnim nakitom. Odabrala je velike, srebrne karike i dugački lančić u istoj boji. Oko vrata je nosila  maleni, drveni križić, a dodala je još i jednostavne narukvice te prstenje.Svoj streetsytle je upotpunila platnenom crnom torbom s uzorkom u boji. 

Spoj elegancije koju odaju hlače te jednostavnosti koju je postigla običnom torbom, japankama i šiltericom, čini uistinu poseban look koji treba znati nositi. 

Pažnju je privukla dugom plavom kosom koja je skrivala zanimljive tetovaže. Gornji dio leđa je kompletno tetoviran, kao i desna ruka, a tetovaže se mogu vidjeti i na ramenima. Najupečatljivija je pak poruka koju je tetovirala na prsa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju