Sunce ponovo nemilosrdno prži pa je čak i u blizini mora teško pronaći osvježenje. Zbog toga su i odjevne kombinacije postale iznimno oskudne jer višak odjeće samo smeta kada se temperature penju iznad 35 Celzijevih stupnjeva

Hrvatsku ponovo zahvaća toplinski val. Sretnici koji se ovih dana nalaze na moru podnijet će ga malo lakše, a među njima je i jedna slatka plavuša koju je pažljivo oko fotografa primijetilo tijekom šetnje Hvarom.

Mlada dama borila se protiv visokih temperatura laganim kratkim kombinezonom u bijeloj boji koja je sjajan izbor tijekom ljetnih dana jer privlači manje štetnih UV zraka. Kombinirala ga je s platformama i torbicom u bež boji, a od modnih dodataka najviše su se istaknule masivne "hoop" naušnice kakve obožava Jennifer Lopez. Ovo jednostavno, ali efektno izdanje plijenilo je pažnju na hvarskoj šetnici prepunoj klasičnih ljetnih street style kombinacija.

Posljednjih nekoliko sezona kombinezoni su apsolutni hit, bez obzira na to radi li se o ljetnoj varijanti ili pak onoj za hladnije dane. Ponuda je danas uistinu raznovrsna, ali prije samo 10-ak godina uopće ih niste mogli pronaći u dućanima.

Ovo je još jedan dokaz koliko snažno trendovi s modnih pista utječu na ponudu. Naime, nakon što su poznate modne kuće sredinom 2000-ih u svoje kolekcije uvrstile nekoliko modela kombinezona, interes za ovim komadom odjednom je porastao pa su našli svoje mjesto i u kolekcijama komercijalnih modnih brendova.

Ako ste i vi u potrazi za slatkim kombinezonom, u galeriji pogledajte nekoliko modela u raznim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju