Tjedan Eurosonga koji je pred nama obilježila je i Franka Batelić koja je u posljednjoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" nosila haljinu s nastupa na Eurosongu 2018. godine. Crna kreacija koju potpisuju Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz modnog dvojca eNVy room ni sada, kao ni prije četiri godine, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Riječ je poluprozirnoj haljini izrađenoj od vrhunske crne čipke s predivnim vezom, dodatno podignuta sa svjetlucavim efektom, ispod koje je Franka nosila bodi boje kože. Dodatan glamur kreacije postignut je velikim šlepom, također izrađenim od crne prozirne tkanine.

Zbog efekta pokazivanja kože takav model haljine naziva se i "gola" haljina. Takozvana gola haljina može se dizajnirati na razne načine, a kreaciju kakvu nosi Franka svakako je među elegantnijima.

Franka Batelić u haljini modnog brenda Budoar Atelier Franka Batelić: Zelena mini haljina koja osvaja neobičnim naborima

Franka u Plesu sa zvijezdama Franka Batelić: Revolucionarna kombinacija čija je izrada trajala više od dva mjeseca

U impresivnoj kreaciji domaćeg modnog dvojca eNVy room Franka Batelić na Eurosongu u Lisabonu 2018. godine izvela je pjesmu "Crazy". Iako se nije uspjela plasirati u finale, predstavnica Hrvatske itekako je ostavila dojam, a njezina pojava u sinoćnjoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV potvrdila je da joj haljina s Eurosonga i dalje pristaje kao salivena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju