Tjedan Eurosonga koji je pred nama obilježila je i Franka Batelić koja je u posljednjoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" nosila haljinu s nastupa na Eurosongu 2018. godine. Crna kreacija koju potpisuju Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz modnog dvojca eNVy room ni sada, kao ni prije četiri godine, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Galerija Franka Batelić u haljini brenda eNVy room s Eurosonga u showu Ples sa zvijezdama - 2 Franka Batelić u haljini brenda eNVy room s Eurosonga u showu Ples sa zvijezdama - 4 Franka Batelić +2 Franka Batelić u haljini brenda eNVy room s Eurosonga u showu Ples sa zvijezdama

Riječ je poluprozirnoj haljini izrađenoj od vrhunske crne čipke s predivnim vezom, dodatno podignuta sa svjetlucavim efektom, ispod koje je Franka nosila bodi boje kože. Dodatan glamur kreacije postignut je velikim šlepom, također izrađenim od crne prozirne tkanine.

Franka Batelić u haljini brenda eNVy room s Eurosonga u showu Ples sa zvijezdama - 3 Franka Batelić u haljini brenda eNVy room s Eurosonga u showu Ples sa zvijezdama (Foto: Ivana Dobrovoljec)

Zbog efekta pokazivanja kože takav model haljine naziva se i "gola" haljina. Takozvana gola haljina može se dizajnirati na razne načine, a kreaciju kakvu nosi Franka svakako je među elegantnijima.

Franka Batelić u haljini modnog brenda Budoar Atelier Franka Batelić: Zelena mini haljina koja osvaja neobičnim naborima

Franka u Plesu sa zvijezdama Franka Batelić: Revolucionarna kombinacija čija je izrada trajala više od dva mjeseca

U impresivnoj kreaciji domaćeg modnog dvojca eNVy room Franka Batelić na Eurosongu u Lisabonu 2018. godine izvela je pjesmu "Crazy". Iako se nije uspjela plasirati u finale, predstavnica Hrvatske itekako je ostavila dojam, a njezina pojava u sinoćnjoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV potvrdila je da joj haljina s Eurosonga i dalje pristaje kao salivena.

Franka Batelić Franka Batelić na Eurosongu 2018. u haljini brenda eNVy room (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju