Istraživanja pokazuju da plesanje podiže raspoloženje gotovo trenutačno, čim se vaše tijelo zanjiše uz ritmove glazbe. Ususret Međunarodnom danu plesa, koji se obilježava 29. travnja, zaljubljenima u tu prekrasnu aktivnost u suradnji s Iso sportom donosimo mogućnost da osvoje ulaznice za live Plesa sa zvijezdama ove nedjelje.

Galerija Iso sport naranča-limun Iso sport naranča-limun Iso sport +0 Plešite kad god vam se za to pruži prilika

Bez obzira na to volite li plesati u društvu ili samo onda kad vas nitko ne gleda, to je aktivnost koja pozitivno utječe na tijelo i um, pa je bez srama prakticirajte što češće. Plesom povećavamo kapacitet pluća, jačamo imunitet, kardiovaskularni sustav i srce te kosti i zglobove, povećavamo razinu endorfina, koji poboljšava naše raspoloženje, i umanjujemo stres.

Ovog proljeća, kao i svake godine, slavimo ples showom koji nam donosi dašak glamura u svakodnevne živote i koji nas izaziva da svake nedjelje poželimo zaplesati. Biti u publici Plesa sa zvijezdama poseban je doživljaj i iskustvo u kojem možete vidjeti što se sve događa iza kamera, ali i uživati u izvedbama poznatih plesnih parova iz drugačije perspektive.

Rasplesani Iso sport vodi vas na Ples sa zvijezdama

Kako bi vas potaknuo na ples, rasplesani Iso sport dijeli dvije ulaznice za live popularnog plesnog showa Nove TV. Taj osvježavajući napitak prvo je sportsko izotonično piće. Sjajan je saveznik u postizanju najboljih rezultata jer se u organizmu apsorbira izravno i najbrže vraća tekućinu, vitamine i minerale nakon većih napora. Uz već prepoznatljive okuse limun-grejp i naranča-limun, dolazi i u novom okusu mandarina-yuzu, koji je dodatno obogaćen BCAA aminokiselinama za još bolje postizanje rezultata. Do sljedeće nedjelje podignite si raspoloženje plesom, a rehidraciju organizma Iso sportom.

Kako se prijaviti na kreativni natječaj?

Sve što trebate je ispod objave službene stranice Plesa sa zvijezdama na Instagramu označiti osobu koju biste poveli sa sobom u live emisiju i napisati zašto baš vi zaslužujete osvojiti dvije ulaznice. Najkreativniji komentar u suradnji s Vindi Iso sportom nagrađujemo s dvije ulaznice za live emisije Ples sa zvijezdama 30. travnja. Kreativni natječaj traje od 24. do 26. travnja 2023. godine, a više o pravilima kreativnog natječaja pročitajte ovdje.

Sretno!

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Vindija po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju