U 2022. godini mjesto među pet modela kojima se predviđa najveća popularnost dobile su i haljine od rebrastog pletiva.

Galerija Pletene haljijne omiljeni su komad u hladnijem dijelu godine s.Oliver, snižena s 559 na 499 kn Pull and Bear +12 Stradivarius, snižena sa 149,90 na 99,90 kn

Međutim, i svaka druga verzija pletenih haljina bit će popularna, posebno u hladnijem periodu godine koji je pred nama. Pletene haljine zasigurno će biti dio street style kombinacija sve do proljeća, a ovaj topao, udoban i ženstven odjevni komad popularnost može zahvaliti i činjenici da ga je lako uklopiti u svaku garderobu, kao i da odlično stoje  ženama svih veličina.

s.Oliver, snižena s 559 na 499 kn s.Oliver, snižena s 559 na 499 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pletene haljine izgledaju super u kombinaciji s tenisicama, gležnjačama ili visokim čizmama. Idealan su izbor za odlazak na posao, kao i na druženja s prijateljicama.

Nosit će se mini haljine Nova godina, nove haljine: Pet modela koji u 2022. godini neće imati konkurenciju

Crne haljine su omiljeni komad brojnih žena jer vizualno stanjuju figuru Od 25 kuna: 12 haljina u kojima žene dobro izgledaju bez obzira nose li XS ili XL veličinu

Ponuda pletenih haljina u trgovinama i na webshopovima uistinu je široka. U ponudi su modeli svih dužina i krojeva, od oversized modela do onih koji prate liniju tijela.

U našoj galeriji izdvojili smo njih 15 koji se trenutno nalaze na sniženju tako da je idealna prililka da pletenu haljinu nabavite po povoljnijoj cijeni, a jednom kada se nađe u vašem ormaru lako bi mogla postati komad iz kojeg se nećete skidati. 

Sinsay, snižena sa 69,90 na 49,90 kn Sinsay, snižena sa 69,90 na 49,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju