Katie Sturino je američka poduzetnica, autorica i blogerica koja na društvenim mrežama i drugim kanalima pokušava osnaživati žene da pronađu svoje samopouzdanje i prihvate svoje tijelo bez obzira na veličinu.

Galerija Katie Sturino posudila je modnu kombinaciju od Catherine Middleton Chrissy Teigen i Katie Sturino Blake Lively i Katie Sturino +7 Miley Cyrus i Katie Sturino

Kao velika zagovornica za prihvaćanje vlastitih tijela onakvima kakva jesu Katie Sturino na Instagramu je popularizirala hešteg #SuperSizeTheLook. Ona, naime, njime dokazuje da svaka žena može izgledati lijepo i dotjerano poput najslavnijih modnih ikona.

Točnije, Katie "posuđuje" odjevne kombinacije slavnih žena te ih prikazuje na svojem primjeru s komadima u plus-size veličini. I većinu tih komada potpiše kako bi i druge plus-size dame mogle nositi slične modne varijacije ako to žele.

Na taj način supersizeala je izglede slavnih manekenki i modela poput Kendall Jenner i Hailey Bieber, pjevačica poput Jennifer Lopez i Miley Cyrus, glumica poput Blake Lively, ali i dama iz kraljevskih obitelji poput Catherine Middleton.

Jennifer Lopez i Katie Sturino Jennifer Lopez i Katie Sturino (Foto: Profimedia.hr / Instagram profil @katiesturino)

Katie Sturino s jednakom radošću i žarom nosi duge i lepršave maksi haljine, uske traperice i mini suknje s crop-topovima. Iako na svojim društvenim mrežama objavljuje vlastite fotografije pokraj prizora slavnih dama u sličnoj odjeći, ne želi da je itko uspoređuje s njima.

Uvijek ističe – nikada se ovdje ne radi o tome tko je nešto nosio bolje, takvo razmišljanje nije dobro za nas. Umjesto toga čvrsto vjeruje da svaka dama može nositi neki odjevni komad na svoj jedinstveni i lijepi način.

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

U konačnici, želja joj je da što više modnih brendova uključi u svoju ponudu odjeću u plus-size brojevima kako bi punije žene mogle kupovati gdje god to požele i izgraditi stil na koji će biti ponosne.

Njezine fotografije postale su viralne, doprle do milijuna ljudi i svakoga dana mijenjaju percepciju žena o vlastitim tijelima. Kako to izgleda kada jedna plus-size dama odluči kopirati stil Catherine Middleton i drugih slavnih dama, pogledajte u galeriji na početku teksta.

Hailey Bieber i Katie Sturino Hailey Bieber i Katie Sturino (Foto: Profimedia.hr / Instagram profil @katiesturino)

"Imam celulit, pa što?" 12 slavnih žena koje ne skrivaju svoje tijelo Iskra Lawrence Frankie Bridge Nicole Murphy +10 Jennifer Love Hewitt

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju