Martina Tomčić zasigurno nije tip žene koja slijepo prati modne trendove. Dokazala je to još 2003. godine na vlastitom vjenčanju. Slavna hrvatska mezzosopranistica i dugogodišnja članica žirija emisije Nove TV "Supertalent" udala se za supruga Ženju Moskaljova u netipičnoj haljini.

Galerija Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Sudbonosno da izrekla je u samoborskoj crkvi sv. Anastazije odjevena u vrlo zanimljivu kreaciju u bež nijansama.

Haljinu na naramenice s donjim dijelom A-kroja kombinirala je uz pripadajuću stolu, u koju je ušivena efektna kapuljača napravljena od kontrastnog materijala - istog onog od kojeg je krojen i gornji dio haljine. Standardnu svadbenu obuću poput salonki Martina je zamijenila sandalama s platformom.

Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine (Foto: Damjan Tadic/Cropix)

Ni mladoženja nije bio odjeven u tradicionalne odjevne komade. Umjesto nekog klasičnog odijela ili strogog smokinga nosio je bež hlače na crtu i ležernu košulju.

Kada su u pitanju modni dodaci, mladenci su se odlučili za minimalizam. Oboje je nosilo identičnu narukvicu, a Martina je svom izdanju dodala zlatni lančić i malenu ručnu torbicu.

Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade (Foto: Damjan Tadic/Cropix)

Prilikom planiranja stajlinga za dan svoga vjenčanja najvažnije je osluškivati vlastite želje i pratiti vlastiti stil. Ne morate se prilagođavati normama i pravilima ili birati odjevne komade u kojima se ne osjećate ugodno samo da biste reda radi pratili tradiciju.

Umjesto toga odjenite ono što želite, ono u čemu ćete sami sebi biti najljepši i osjećati se najbolje jer će vam tako i jedan od najvažnijih dana u životu ostati u još boljem sjećanju.

Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije (Foto: Damjan Tadic/Cropix)

Prije 25 godina: Vanna se udala u neformalnom izdanju, ali odjevena u pravi klasik Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine +3 Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine

Odabrale čitateljice: Ovo je najljepša vjenčanica slavnih Hrvatica po vašem mišljenju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić oženili su se 2018. Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere +4 Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju