Žena je lijepa i može se osjećati privlačno bez obzira na konfekcijski broj. Upravo zato, slavna plus-size manekenka zalaže se za proširenje ponude svjetski poznatog proizvođača donjeg rublja za punije žene

Tess Holiday je prva plus-size manekenka u svijetu koja je potpisala ugovor (ove godine) s velikom modnom agencijom. No unatoč tome ova dama u konfekcijom broju 52 nije zadovoljna izborom odjeće koje se nude punijim ženama na svjetskom tržištu.

Svaki put kad zakoračim u trgovinu Victoria Secret, gledaju me na način ti se nalaziš u krivom dućanu. Bila sam u njihovim trgvinama diljem SAD-a i u jednoj internacionalnoj poslovnici i nikad me nisu pitali treba li mi pomoć,’ kaže Tess Holliday.


Slavna manekenka zainteresirana je za nošenje privlačnog donjeg rublja u svojoj veličini, i zbog toga se ne libi prozvati jednu od najpoznatijih svjetskih tvrtki na račun njihove lose poslovne politike.
Victoria Secret svake godine izgubi 9 milijardi dolara jer ne drže donje rublje u plus-size brojevima, pa nije teško pogoditi da je to tržište za koje nisu zainteresirani.'

 

Tess dodaje: ’Oni stalno potiču sliku onoga što ne valja s Amerikom i općenito s ovim društvom, a to je činjenica da moraš izgledati na određeni način, poput Victorijine anđelice da bi se osjećao poželjno i seksi. Ja se tako osjećam u svojoj koži.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju