Suzana Bobičanec smršavjela je jedanaest kilograma u tri mjeseca i odlučila s nama podijeliti kako joj je to pošlo za rukom.

 

1. MOTIVACIJA

Gotovo svi znamo kako je to kad s nečim odlučiš krenuti sutra, a kad ono dođe, jednostavno odustaneš. I Suzana je na tom putu bila nekoliko puta, a onda je odlučila u potpunosti promijeniti stil života. Kad puno jedeš, jeo bi još više, a kile se nagomilaju, bez obzira na to koliko pokušavaš. I onda sam rekla - dosta. Sad ću stvarno nešto poduzeti. Nisam se dobro osjećala, prepričava Suzana.

2. TJELOVJEŽBA

Prvo što je simpatična zaposlenica Termi Sveti Martin, prvog healthness resorta u Europi, uvela u svoj život bila je tjelovježba. S obzirom na to da njezin direktor Branimir Blajić dva puta dnevno vodi jogu za zaposlenike, počela je s time. Nisam vjerovala da joga može toliko promijeniti tijelo. Uvijek sam bila uvjerena da se treba ubiti treningom, da te sve boli, da ti je jezik do poda i da se moraš znojiti do besvijesti da bi se konačno nešto vidjelo, objašnjava Suzana te ističe da je iznimno sretna što je zaposlena u firmi koja potiče zdrave navike kod zaposlenika: Najveća podrška bio mi je naš direktor Blajić, on me je uveo u jogu i upoznao s time što bi trebalo napraviti u vezi s prehrane.

3. PREHRANA

Uz svakodnevnu tjelovježbu Suzana je promijenila i jelovnik: Izbacila sam u potpunosti meso. Ujutro doručkujem žitarice i jogurt, onda osam sati ne jedem do drugog obroka i to je to. Uzimam si na posao salatu, rižoto s povrćem i slične varijacije.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju