U subotu 26. studenog točno u 19:30 sati upalit će se više od 30 tisuća lampica na zagrebačkom Zrinjevcu i tako označiti početak adventske čarolije.

Galerija Zrinjevac 2021. godine Zrinjevac 2019. godine Zrinjevac 2019. godine +12 Zrinjevac 2020. godine

Bez imalo sumnje mnogi će taj trenutak dočekati u samom centru grada i uživati u predivnom trenutku kada će jedan od najljepših zagrebačkih parkova odjenuti najljepše blagdansko ruho.

Organizatori Adventa poručili su da se ove godine na ulice grada vraćaju božićne dekoracije i ljupke drvene kućice, dražesna glazba i prigodne predstave, odlična ugostiteljska ponuda te nasmiješena rumena lica.

Vjerujemo da će se mnogi Zagrepčani i njihovi gosti u nadolazećem periodu uputiti u laganu šetnju s najmilijima, koja će im unatoč hladnoći izazvati osjećaj topline i radosti.

Kada je u pitanju ponuda na samom Zrinjevcu, tamo ćete osim u najljepšoj svjetlosti lampica moći uživati u vožnji kočijom, isprobavanju tradicionalnih hrvatskih jela u street food varijanti, predstavama za djecu popodne ili koncertima u večernjim satima, obrtničkim radionicama za mališane i kupovanju božićnih poklona na kućicama.

Najšik lokacija u Zagrebu: Advent kod Matoša i ove će godine oduševiti velike i male Advent kod Matoša - 2 Advent kod Matoša - 1 Advent kod Matoša - 3 +3 Advent kod Matoša - 4

Advent u Zagrebu traje do 7. siječnja, a gdje i u čemu možete uživati, provjerite na stranicama Adventa. U našoj galeriji prisjetite se kako je grad izgledao proteklih godina.

Zrinjevac 2021. godine Zrinjevac 2021. godine (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju