Uskoro nam dolaze vreli ljetni dani. Mnoge žene ne namjeravaju se odreći svog omiljenog odjevnog komada, traperica, iako one baš i nisu najugodnije za nošenje na jako visokim temperaturama

Pripadnice ljepšeg spola koje i u svojim ljetnim kombinacijama obavezno žele imati traperice i istodobno se osjećati ugodno na visokim temperaturama, mogu odabrati poderane modele koji su i ove sezone u trendu.

Poderane traperice su praktične, ali i svestrane pa ih lako možemo kombinirati uz tenisice ili štikle.

U takvim modelima definitivno će se osjećati ugodnije zbog konstantnog 'dotoka' zraka koji mogu zahvaliti upravo tome što su traperice poderane.

Osim što su praktične, one su i svestrane pa ih lako možemo kombinirati uz tenisice ili štikle. Kako to izgleda demonstrirale su nam dvije dame koje je naš fotograf snimio u centru Zagreba i koje su pokazale da ovi modeli jednako dobro funkcioniraju u sportskom izdanju ili pak casual kombinaciji začinjenoj štiklama.

U galeriji pogledajte poderane traperice od 159 do 299 kuna koje smo pronašli u našim trgovinama, a uz pomoć našeg vodiča otkrijte koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju