S božićnim danima ne dolaze samo ukrašavanje bora, trepet čarobnih lampica, slatki kolači, već i onaj kaos i strka zbog kupovine poklona.

 

Slatke su to brige što pokloniti najmilijima za kraj ove, ionako naporne, godine kako bismo ih podsjetili koliko nam znače. Nerijetko se nađemo pred zidom te nam ponekad ponestane ideja, pa sami sebi stvaramo pritisak kupovinom pogrešnog poklona jer se bojimo da nećemo izmamiti osmijeh na lice najdražim osobama. Srećom, donosimo popis koji će otkloniti kreativnu blokadu, a primatelja poklona zasigurno učiniti sretnima.


Slika iz djetinjstva

Djetinjstvo koje smo proživjeli zasigurno je obilježeno fotografijama koje su ovjekovječile posebne trenutke te ih zauvijek sačuvale u vremenu. Sigurno i vi u svom domu imate preslatke slike iz djetinjstva snimljene analognim fotoaparatom, iz kojih pršte emocije koje rijetko možemo uloviti u današnje digitalno doba. Pronađite u zbirci fotografija neku koja će vama, ali i primatelju mnogo značiti, skenirajte ju, izradite i uokvirite. Bilo da se radi o oličenju nestašluka, prvom ljetovanju ili pak poziranju u maminim prevelikim cipelama, garantiramo da će primatelj istog trena skočiti u vremeplov i pomladiti se čim raspakira takav originalni poklon.

Slatka “obiteljska tajna”

Ako imate člana obitelji koji obožava peći kolače za najbliže, ne možete pogriješiti ako mu poklonite set za pečenje kolača; kao što su razne modlice, spremnici za kolače ili pak dodatni asesoar za ukrašavanje. No ako želite podići ljestvicu, iskopajte prastari obiteljski recept koji godinama slovi kao “obiteljska tajna”. Ako znate nekoga tko se bavi kaligrafijom, recept ispišite rukom te ga plastificirajte i zapakirajte kao dodatni dio poklona. Vrijeme je da ga podijelite s drugim ljudima, kako bi (p)ostao bezvremenski.

Mirisni set za njegu i opuštanje

L'Occitane proizvodi - 11 L'Occitane proizvodi - 11 Foto: PR

Ova godina izazovna je po mnogočemu, pa i po proslavi blagdana. Sudeći po sadašnjem scenariju, mnoge obitelji praznike neće provesti skupa. Kako bismo nakratko zaboravili na ograničenja koja nas okružuju, odličan prijedlog su mirisni poklon-paketi koji nas mogu vratiti daleko u prošlost i izmamiti najljepše osmijehe na licu, baš kao i sjećanja na prošla blagdanska druženja. Parfem koji podsjeća na nesputane ljetne dane, mirisna svijeća uz toplu obiteljsku večeru, ili krema s citrusnim notama za osvježavajuću njegu i veseo osjećaj u svoja četiri zida. Sve ovo i mnogo više, pronaći ćete na adresi poznatog francuskog brenda L’Occitane. Nude pomno osmišljene mirisne setove s vrhunskim njegujućim proizvodima, odjenutima u luksuzne poklon kutije, a razveselit će sve koji vam puno znače i u ovo vrijeme nedostaju, od vaše majke ili sestre, najbolje prijateljice, pa sve do tete u vrtiću.

Galerija Poklon set Božanstvena njega Poklon set Blistavi Terre de Lumiere Poklon set Dragocjena njega +9 Poklon set Trešnjin cvijet

Za muškarca koji je uvijek tu za vas

Ne smijemo zaboraviti niti na naše bolje polovice, za koje uvijek razbijamo glavu što im pokloniti. Nećete pogriješiti s praktičnim darom poput višenamjenskog balzama koji služi za brijanje, ali i njegu kože i brade, a k tome uveseljava elegantnim muževnim mirisom.

L\'Occitane proizvodi - 14 L\'Occitane proizvodi - 14 Foto: PR

Za dodatnu inspiraciju, L'Occitane ponudu poklona možete pogledati ovdje, a kupovinu možete obaviti u svega nekoliko koraka, bez dodatnog stresa. Svoje poklone možete naručiti preko njihova webshopa, a poklon možete poslati direktno na adresu drage vam osobe, uz prigodnu čestitku.

Poklon-pakete možete naručiti i telefonski te ih pokupiti u prodavaonici bez čekanja. Ako trebate dostavu poklona odmah, pogledajte L'Occitane ponudu u aplikaciji Glovo, dostupnu za gradove Zagreb, Split, Zadar, Rijeka i Pula.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Occitane po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju