Blagdanski paket dm Viber stickera

 Blagdansko je vrijeme, ukratko rečeno, ludnica. Vremena je malo, a želja, aktivnosti i obaveza sve više i više. Vjerojatno ćete se barem jednom morati ispričati prijateljima na kašnjenju zbog predblagdanske „generalke“ s kojom niste stali od jutra.

Još i pečenje nove „ture“ kolača jer su stari nekim čudom nestali (a rekli ste da ćete uzeti još samo jedan). I tako, navlačeći novogodišnje ruho, tješit ćete se da ste do ljeta fit i da vam se ovo više nikada neće dogoditi. A na sam doček, proslavit ćete svoju odluku zajedno sa sretnom Novom godinom, pa ćete vjerojatno narednih par dana sve otkazati s izgovorom da se još oporavljate.

A kad dojmovi s dočeka sjednu na svoje mjesto, a vi stanete na noge, ostatak siječnja provest ćete u zimskim radostima, a to znači da ćete otići na grudanje, klizanje i sanjkanje i to sve u istom danu. Navečer ćete se vjerojatno zamotati u toplu dekicu i uz šalicu dmBio čaja uživati s najbližima (tik do radijatora).

Kako bi vam bilo jednostavnije dogovoriti se kamo ići i što raditi ove zime, dm je pripremio novi paket Viber stickera koji je dostupan za sve korisnike Vibera na području Hrvatske sljedeća 3 mjeseca, a možete ga preuzeti na linku: www.viber.com/stickers/dm2_hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju