S misijom dobre zabave, ali i dobrih djela, Coca-Colin božićni kamion i ove će se godine pridružiti širenju božićnog veselja na zagrebačkom Adventu.

Zagreb, 28. stu. 2022.- Zagrebački advent ove će godine ugostiti Coca-Colin božićni kamion koji će se od 8. do 11. prosinca smjestiti na Tomislavcu šireći duh zimskih blagdana po kojem je Coca-Cola poznata još od davne 1931. godine kada je u suradnji s poznatim umjetnikom Haddonom Sundblomom stvorila lik veselog djedice kakvog svi danas znamo kao Djeda Božićnjaka.

Upravo će s božićnim kamionom na Tomislavac stići i Djed Božićnjak, koji će se fotografirati s mališanima i saslušati njihove božićne želje. Osim toga, posjetiteljima će na raspolaganju biti i Djedovi pomoćnici koji će besplatno zamotati poklone koji će ispod bora čekati nove vlasnike. Da uspomene s ovogodišnjeg Adventa dugo traju, Coca-Cola je organizirala i fotografiranje s pozitivnim porukama, a uz malo čarolije te će fotografije u trenu biti pretvorene u razglednice koje će Coca-Cola za vas poslati na željenu adresu.

PR PR Foto: PR

Coca-Colin božićni kamion, kao i uvijek, ima posebnu humanitarnu misiju jer je Božić najčarobniji kada ga dijelimo s drugima. Tako će u sklopu ovogodišnje božićne humanitarne akcije Coca-Cola donirati 300 tisuća kuna Crvenom križu za potrebe pučkih kuhinja, a taj iznos će biti uvećan i kroz doprinos posjetitelja. Naime za svako kupljeno jelo na 15 adventskih kućica na Tomislavcu tijekom tri dana, Coca-Cola će donirati dodatnih 10 kuna Crvenom križu.

Komentirajući donaciju Coca-Cole, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt rekao je: „Zahvaljujemo Coca-Coli što je ovom donacijom odlučila podržati pučke kuhinje Hrvatskog Crvenog križa i u blagdansko vrijeme tako staviti osmijeh na lica mnogih građana“ te pozvao sve koji budu u prilici da posjete Coca-Colin božićni kamion i podrže njegovu humanitarnu misiju.

Coca-Cola vas poziva da dođete na Tomislavac od 8. do 11. prosinca od podneva do ponoći, podijelite božićnu čaroliju s najbližima, a usput napravite i dobro djelo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju