Većina žena fine, čipkaste ili svilene komade nosi samo u posebnim prilikama, a tada se osjećaju moćnije i ženstvenije. Iako ćete pronaći stotinu izlika zašto ga ne nosite češće, postoji nekoliko razloga bi ih trebali nositi svaki dan.

Fino donje rublje poklon je koji rado dobivamo, ali i darujemo sami sebi, s guštom ga odmotavamo, oblačimo i skidamo. Većina žena fine, čipkaste ili svilene komade nose samo u posebnim prilikama, a tada se osjećaju moćnije i ženstvenije. Iako ćete pronaći stotinu izlika zašto ga ne nosite češće, postoji nekoliko razloga bi ih trebali nositi svaki dan počevši od toga da je upravo ono upotpunjuje vaš cijeli outfit te može učiniti da vam odjeća koju nosite na njemu pristaje bolje.

1. Ono što nosimo utječe na naše samopouzdanje

U životu bi svima trebao biti cilj prvo zadiviti samog sebe, a onda razmišljati o drugima jer kada to učinite automatski ostavljate isti utisak na druge. Stručnjaci su otkrili kako nas nošenje ''Superman'' majice ispod odjeće čini samouvjerenijima. Ista stvar može se primijeniti i s lijepim rubljem u kojem se osjećamo posebno. Fino donje rublje obično nosimo u posebnim prilikama kada se isto tako i osjećamo, no zašto ga ne bismo nosili svaki dan i osjećali se lijepo i samouvjereno.

2. Odjeća bolje pristaje kada pronađete pravu veličinu grudnjaka

Čak 80 posto žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka, pokazale su mnoge ankete napravljene diljem svijeta. Posjetite prodavaonicu donjeg rublja gdje će vas prodavačice savjetovati o tome koju veličinu i vrstu grudnjaka odabrati za najbolju potporu vašim grudima. Ne treba ni napomenuti da ćete se u njemu osjećati ugodnije, ali i izgledati vitkije. Imajte to na umu kad budete birali savršenu haljinu za božićni ili novogodišnji party.

3. Lijepo donje rublje čini nas ženstvenijima

Nosilli ga mi u samo posebnim prilikama ili svakodnevno, ispod poslovne odjeće ili se u njemu prešetavamo po kući, čipkasti ili svileni komadi intimnog rublja, negliže ili pak fina pidžama, uvelike nam pomažu da prigrlimo svoju ženstvenu stranu. Jednostavno je nešto magično u finom rublju uz kojeg se osjećamo poželjno i seksi, a kada se tako osjećamo, tako i zračimo.

4. ''Snaga žene'' je zapravo ''osobna snaga''

Fino donje rublje u kompletu koje nosimo ispod odjeće samo je naša tajna, no ipak se zbog toga osjećamo moćno. Zašto? Rublje je ono što se nalazi najbliže našoj koži, najvećem osjetilnom organu, pa odabir nečeg u čemu se osjećamo lijepo šalje signal našem mozgu da zaslužujemo najbolje.

Ako se svakodnevno morate oblačiti u stroge poslovne kostime ili odjeću koja skriva vašu ženstvenost, ovo je način da prigrlite svoju ženstvenu energiju. Ako ne podnosite čipku i sintetičke materijale, kompletiranje jednostavnog pamučnog crnog grudnjaka s istim gaćicama, može učiniti isti efekt kao nošenje seksi rublja.

Inspirirajte se galerijom ženstvenih komada Lisca koji vam ovih blagdana mogu podići raspoloženje i probuditi vašu senzualnost.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju