Kada se temperature vrte oko nule, ugrijte se šalicom Podravka čaja. Istražite bogate i očuvane arome te prepoznatljive, tradicionalne okuse uz koje vas vežu brojne uspomene.

 Šalica Podravka čaja pravi je eliksir za opuštanje i popravljanje raspoloženja. Okrijepite se uz jedan od četiri nova okusa, idealna za trenutke fizičkih tegoba ili samo onda kad vam treba nešto mirisno i toplo.

Po bakinom receptu

Ne moramo se praviti Englezima da bi nam prijala šalica ukusnog čaja u popodnevnim satima. Pogotovo kad je riječ o čaju čiji recept potpisuju bake. A bake uvijek znaju najbolje. Nježan spoj cvijeta hibiskusa i ploda šipka prožet slatkim voćnim okusom šljive te aromatičnim cimetom, vratit će vas u djetinjstvo. Baš je zato bakin čaj idealan odabir za sve nostalgičare; neka vam šalica ovog čaja posluži kao vremeplov za povratak u bezbrižne trenutke.

Majčina dušica za blagotvorno djelovanje

Blagotvorno djelovanje majčine dušice je poznato, zato i ne čudi što se može pronaći na polici gotovo svakog doma. Koliko ste samo puta posegnuli upravo za ovim čajem? Znate da će vas svakom šalicom iznova osvojiti svojim odličnim mirisom i naglašenim okusom.

Idealna okrepa za sportski lifestyle

Ako su trening i tjelovježba novogodišnje odluke kojih se ovaj put držite, onda će dobro doći Podravkin zeleni čaj s metvicom. Kada bi fitness treneri mogli izabrati jedan čaj, to bi zasigurno bio onaj zeleni. Dodamo li tome osvježavajući okus metvice, razbudit ćete i duh i tijelo.

Kada pak trebate lagani predah od obaveza i užurbane svakodnevice, ugodan miris kamilice opustit će vas u tren oka Čak niti nedostatak meda nije problem uz Podravkin čaj kamilica s medom. Ova savršena kombinacija poznat je klasik, odličan za trenutke kad si želite ugoditi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju