Stiglo je ono doba u godini kada se najradije zavučemo u topao kutak svog doma i družimo sa svojim najmilijima.

Uz različite tipove grijalica koje palimo na najjače, jedan od boljih načina da se ugrijemo tijekom predstojećih mjeseci jest i da pomognemo drugome i tako ugrijemo još pokoje srce.

dm je i ovu godinu odlučio započeti sportom i veseljem. I jedno i drugo spojio je u humanitarnu akciju „Tu i zima toplo srce“ kojom će donirati drogerijske proizvode bolnici Gornja Bistra i Forumu za kvalitetno udomiteljstvo djece. U ovu su se akciju uključili i velikani svjetskog skijanja. Našoj Janici, Albertu Tombi, Kristianu Ghedini i Kalleu Palanderu pridružilo se još 15 skijaških legendi koji su skijali za djecu u utrci dm Zagreb Ski Legends. U paralelnom veleslalomu po prvi put okušali su se i brojni poznati: Barbara Štrbac, Nevena Rendeli, Marko Tolja, Mario Valentić, Nikša Bratoš, Filip Juričić i Matija Vuica.

I vi možete postati dijelom ove humanitarne priče koja traje tijekom cijelog siječnja. Zamjenom 100 bodova na active beauty kartici u dm-u za šalicu za tople napitke, simbolično podržite dm-ovu akciju. Tako će vas svaki gutljaj vašeg omiljenog toplog napitka podsjetiti kako ste zajedno s dm-om i skijaškim legendama pomogli ugrijati još pokoje srce.

Kako bi siječanj bio još topliji, inicijativa „Tu i zima toplo srce ima“ svim kupcima dm-a za dva kupljena proizvoda uključena u kampanju, treći daje na poklon. Pregled proizvoda uključenih u kampanju možete pogledati na dm-ovoj internetskoj stranici: www.dm-drogeriemarkt.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju