Bili jutarnji tip ili ne, taj dio dana ne možete preskočiti. Pogotovo ako vašu obitelj krase i djeca. Početak svakog dana, posebice radnog, zahtijeva puno toga. Uzmimo na primjer, radni dan. U veoma kratkom vremenu trebate obaviti higijenu u kupaonici, pomoći djeci da naprave isto, pripremiti doručak i spremiti se za izlazak iz kuće. Čini se jednostavno. Par stvarčica. Ali ipak, uvijek se desi da nešto ne ide po rasporedu.

 U svoj toj gužvi pri spremanju desi se da se prolije čaša mlijeka ili soka u kuhinji radi čega trebate odvojiti vrijeme i pospremiti. Nakon ukusnog doručka djeca bi se htjela igrati i sad im se baš ne ide u vrtić ili školu pa ih treba uvjeriti kako trebaju ići, a spremajući se za posao ne možete pronaći vestu koju ste zamislili odjenuti pa traženje po ormaru rezultira policama koje izgledaju kao da ih je zavitlao uragan. Partner vam pomaže u svemu, ali unatoč tome još uvijek treba vremena dok odjenete djecu i pospremite nakon jela. U svoj toj strci pri izlasku iz kuće pokušavate zbrojiti jeste li uzeli sve potrebno i imaju li djeca sve što im treba za taj dan u vrtiću ili školi.

Možda zbog toliko jutarnjeg „veselja“ prva šalica kave koju popijete dok je u kući sve tiho i mirno je baš ono što vas pokrene za aktivno jutro. Uz sve kućanske poslove i obveze na radnom mjestu svakome je potrebno par minuta za sebe u danu kako bi se opustili i posvetili svojim mislima. Ili osobi s kojom u tom trenu uživate u šalici kave. A kako ne biste uz sve zadatke razmišljali i o pripremi kave, kao i tome hoće li ovaj puta ispasti fina, Philips LatteGo 5400 će vam omogućiti da pritiskom jednog gumba uvijek dobijete najfiniju kavu brzo i lako. Ne morate otvoriti oči do kraja, a šalica tople kave već je u pripremi.

Philips LatteGo 5400 omogućuje odabir između 12 ukusnih vrsta kave od svježe mljevenih zrnaca 100% keramičkim mlincima pa svako jutro možete uživati u drugoj vrsti kave ili pripremiti omiljenu. Uz pomoć LatteGo sistema kava dobiva svilenkasto gladak sloj pjene miješajući mlijeko i zrak pri velikoj brzini u odjeljku za stvaranje mliječne pjene koja se potom bez prskanja dodaje u šalicu. Aroma Extract sistem pritom osigurava savršenu ravnotežu između temperature, arome i pjene svake šalice kave. Održavanje LatteGo sistema za mlijeko je jednostavno, a čišćenje se može obaviti u samo 15 sekundi pa nećete gubiti puno vremena na tu održavanje aparata urednim.



Zahvaljujući 4 korisnička profila za pohranu prilagođenih recepata aparat za kavu pamti postavke poput snage, temperature, duljine kave i količine mlijeka osiguravajući da svaki put dobijete idealnu šalicu. Shvaćajući da postoje dani kada trebate nešto jače, serija Philips LatteGo 5400 dolazi s dodatnom funkcijom Extra Shot koja trenutno pojačava i upotpunjuje okus vašeg napitka.

Jutra možda neće biti manje zahtjevna, ali uz dobru kavu svakako su bolje. A kako jutra izgledaju u domu Nevene Rendeli Vejzović pogledajte:

 

Više informacija o Philips LatteGo 5400 aparatima za kavu možete saznati na philips.hr, a kupiti ih možete kod Philips partnera Elipso, Santa Domenica, ekupi.hr i Svijet-medija te kod drugih kupaca preko distributera.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju