Bio je ovo najluđi vikend koje je sve natjerao da dan provedu u najboljoj shopping destinaciji - Designer Outletu Croatia.

Ljubitelji zabave, adrenalina, gaminga, make-upa i shoppinga okupili su se u Designer Outletu Croatia te pokazali da imaju petlje okušati se u zabavi na najluđem vikendu u gradu. Svi posjetitelji pomaknuli su svoje granice u brojnim izazovima poput vožnje s poznatim vozačem rallyja Jurajem Šebaljem, vožnje Hendrick’s balonom na vrući zrak, gaming natjecanju zahvaljujući GameHub TV-u s popularnim gamerima Gallasandalla, Lavvek, Anril i CholaPC. Također, mnogi su se upoznali s performansama RAV4 Plug-in hybrid vozila marke Toyota, dok je najmlađa publika iskoristila sunčane jesenske dane na svježem zraku i educirala se o zaštiti okoliša i energiji. Da ljepota nije prolazna dokazali smo u make up dijelu gdje su se nalazile influencerice i vizažistice koje su svakoj posjetiteljici omogućile potpuni makeover. Vrhunac ovog vikenda bili su ludi popusti do-70% na omiljene dizajnerske brandove kao što su: Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, Fashion&Friends, Aldo, GAP i mnogi drugi. Bio je ovo najluđi vikend koje je sve natjerao da dan provedu u najboljoj shopping destinaciji - Designer Outletu Croatia.

U nastavku pogledajte tko je sve imao PETlje.


TKO JE IMAO PETlje SHOPPINGIRATI UZ NAJLUĐE POPUSTE

PR PR Foto: Petra Ria i Tomislav Huha


Da je Designer Outlet Coatia najbolja shopping destinacija pokazuju influenceri, stalni posjetitelji koji najviše vole kombinirati svoje modne komade upravo u outletu. Nabilah Harron, Andrea Trgovčević Iličić, Elena Dizdar, Ivana Pirizović, Klaudija Clo Up, Matija Lazarević i ovog su vikenda obavili odličan shopping.


TKO JE IMAO PETlje VO ZITI SE S JURAJEM ŠEBALJEM

PR PR Foto: Petra Ria i Tomislav Huha

Svi poznavatelji i ljubitelji najatraktivnije igračke na svijetu pohrlili su iskusiti jedno nezaboravno i adrenalinsko iskustvo. Zvijezda ovog vikenda- Juraj Šebalj družio se s posjetiteljima i provozao ih na način kako to samo rade najbolji vozači rallyja. Definitivno je ovo događanje bilo još zanimljivije uz mogućnost upoznavanja i pregleda RAV4 Plug-in hybrid vozila marke Toyota. Ovaj atraktivan model automobila bio je jednako zanimljiv ženama i muškarcima, a svaka modna kombinacija uz ovog hibridnog ljepotana izgledala je fantastično.

TKO JE IMAO PETlje VOZITI SE HENDRICK’S BALONOM NA VRUĆI ZRAK

PR PR Foto: Petra Ria i Tomislav Huha

Romantični zalazak sunca, let Hendrick’s balonom na vrući zrak iznad Designer Outleta Croatia bila je prava atrakcija kojoj nisu mogli odoljeti brojni gosti, a influencerica Elena Dizdar pohvalila se da joj je ovo jedno od najnezaboravnijih iskustava. Pogled na outlet iz zraka bio je doista čaroban.

TKO JE IMAO PETlje ZAIGRATI S NAJVEĆIM GAMERIMA

PR PR Foto: Petra Ria i Tomislav Huha


GameHub TV, kao glavni organizator gaming corner-a, predstavio je multimedijalni projekt posvećen gaming kulturi. Poznati gameri Gallasandalla, Lavvek, Anril i CholaPC svoje gaming vještine pokazali su novim mlađim generacijama koji svoja iskustva u ovom obliku zabave tek započinju. U svijetu je ovakav tip sporta već godinama popularan te se ujedno smatra i najbrže rastućim oblikom zabave koji je ovog vikenda pronašao i svoj vlastiti kutak i u Designer Outletu Croatia. A kako to ne bi bilo sve, posjetitelji su mogli sudjelovati i u natjecanju u kojem su oni najuspješniji osvojili IKEA, White Shark, MS i UVI nagrade.


TKO JE IMAO PETlje ISPROBATI NOVI LOOK

PR PR (Foto: Petra Ria i Tomislav Huha)


Trendovi u šminkanju neprestano se mijenjaju. Nije nepoznanica ni da su zvijezde poput Belle Hadid ili Zendaye započele nove estetske smjerove kojima je cilj istaknuti prirodnu ljepotu, a ne ju skrivati. Upravo takve make up look-ove našim posjetiteljicama predstavile su influencerice Ema Luketin i Klaudija, Clo Up. Samo oni najhrabriji imali su priliku fotografirati se za naslovnicu magazina, natjecati se i osvojiti atraktivne Fashion&Friends i IKEA nagrade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju