Dior je početkom ove godine pripremio novo izdanje kolekcije Poison pod imenom Poison Girl Unexpected koji će svježim i začinskim notama ostaviti bez daha ostaviti sve mlađe ljubiteljice kultnog Diorova parfema Poison

Poison i sve njegove dosadašnje edicije većinom su se obraćale zrelijoj ženskoj publici, no Dior se prilagodio i okrenuo i mlađim generacijama. Tako je prije dvije godine rođen Poison Girl, a za nadolazeće proljeće Dior priredio i Poison Girl Unexpected.

Novo izdanje opisano je kao iznenađujuće svježa i isrkičava kombinacija. Ženstven, izražen i seksipilan miris odiše zapanjujućom transformacijom mirisa koji je ujedno sladak i oštar. S Poison Girl Unexpected François Demachy kreirao je svježu i eksplozivnu kompoziciju voćnog intenziteta.

U parfemu Poison Girl Unexpected dominira đumbirova gorka svježina koja je pomiješana s notom naranče.

U parfemu dominira đumbirova gorka svježina koja je pomiješana s notom naranče. Ovaj ''Ginger tonik'' vodi do prepoznatljivog mirisnog dijela, Damask ruže i mirisnog jasmina.

Miris sa svježim i začinskim notama koji iznenađuje kako bi zaveo ostavit će vas bez daha. Prepoznatljiv dizajn elegantnih bočica koji je kreirala dizajnerica Veronique Monod prisutan je i u ovom izdanju. Stilizirani cvijet božura krasi cijelu kolekciju Poison, a boja bočice oscilira između ružičaste i plave.

Poison Girl Unexpected Roller - Pearl

Poison Girl Unexpected Roller Pearl nova je Diorova inovacija koja omogućuje da parfem u roll-onu naneste gdje god želite. Kao nježno milovanje na vratu, iza uha ili unutar ručnog zgloba, parfem uz pomoć role nanosite brzo i glatko kao svilu.

Parfem je idelan za nanošenje tijekom putovanja i savršen je suputnik za djevojke u pokretu. Za sponatne i neočekivane mirisne trenutke parfem u roll-onu nezaustavljiv je alat zavođenja koji pruža neočekivano senzualan trenutak, a elegantna bočica ne zauzima puno prostora u ženskoj torbici. Roll-on Pioson Girl Unexpected možete ponijeti bilo gdje, u bilo koje vrijeme. Poison Girl Unexpected Roller-Pearl (Foto: Dior) Poison Girl Unexpected Roller -Pearl savršeni je suputnik za djevojke u pokretu. (Foto: Dior) Foto: Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju