Stiže nam ljeto, mnogima od nas omiljeno godišnje doba, a osim sa suncem i morem, također ga povezujemo i sa beauty proizvodima koji njeguju i štite našu kožu. Svi već znamo da je boravak na otvorenom koristan za naše zdravlje, ali duži boravak na suncu, pogotovo tokom ljetnih mjeseci traži i određeni oprez zbog UV zračenja.

Galerija Anzotica Cosmetics - osvojite jedan od četiri paketa Anzotica Cosmetics - osvojite jedan od četiri paketa Moja Oaza - SUN prirodni losion za sunčanje +4 Moja Oaza - SUN prirodni losion za sunčanje

Stupanj UV zaštite koju pružaju zaštitna sredstva označava se sa SPF (engl. Sun Protection Factor) i govori nam koliko prosječno možemo ostati na suncu uz primjenu kreme s određenim zaštitnim faktorom, a da ne dobijemo opekline. Većina krema sa zaštitnim faktorom štite kožu od UVB zraka, ali noviji preparati za zaštitu od sunca sadrže zaštitne faktore koji štite i od UVA zraka, stoga svakako obratite pažnju prilikom izbora zaštitne kreme da je to naznačeno na proizvodu.

Postoji široka ponuda proizvoda za sunčanje, a o vašem ukusu ovisi hoćete li koristiti ulje, kremu ili losion. Ulje ima prednost da se lako nanosi, a ako se radi o suhom ulju onda se također brzo upija i nije masno. Krema ili losion imaju bogatiju teksturu, ali ukoliko proizvode koriste djeca ili trudnice, obratite pažnju da su proizvodi prirodni i s mineralnim zaštitinim filterima bez nanočestica.

Iz domaćeg laboratorija Anzotica Cosmetics nam ovo ljeto stiže nekoliko nezaobilaznih ljetnih proizvoda uz koje će cijela vaša obitelj moći bezbrižno uživati na suncu.

Njihov brend prirodne kozmetike Moja Oaza ste već upoznali i zavoljeli uz široku ponudu proizvoda za njegu lica i tijela, a od sada im se pridružio i SUN prirodni losion za sunčanje. Radi se o mineralnom losionu za sunčanje širokog spektra UVA i UVB zaštite s visokim zaštitnim faktorom SPF 30. Ovaj losion je poseban jer ne sadrži uobičajene kemijske filtere, nego pruža UV zaštitu na bazi mineralnih filtera i prirodnih sastojaka poput ulja čileanske maline. Također važno je naglasiti da ne sadrži nanočestice i osvježavajuće je teksture koja pruža osjećaj blagog hlađenja, a pogodan je i za djecu i za odrasle.

Luxea - Suho ulje sa zlatnim česticama Luxea - Suho ulje sa zlatnim česticama Foto: PR

Niti njihov drugi brend Luxea nije zaboravio ovo ljeto, pa je svoju dosadašnju ponudu s ljetnim hitovima Marmeladom za brzo tamnjenje i Suhim uljem sa zlatnim česticama, obogatio i proizvodom sa UV zaštitom – SUN suhim uljem za sunčanje. Ovaj proizvod pruža koži tijela sve što joj ljeti treba kako bi ostala zdrava i mladolika, jer osigurava široki spektar UVA i UVB zaštite, sa SPF 25 zaštitnim faktorom. Također pruža i antioksidativnu zaštitu uz koenzim Q10 i vitamin E te njegu sa čak 5 dragocjenih ulja: argana, brusnice, borovnice, badema i suncokreta. Brzo se upija i nije masno, a njegov očaravajući miris odvest će vas u najsenzualnije ljetne trenutke.

Osim toga, uskoro će se Luxea ponudi pridružiti još 2 proizvoda sa SPF zaštitom: krema za lice i losion za tijelo, pa ćete ovo ljeto zaista moći uživati na suncu i pritom biti njegovani i zaštićeni od glave do pete. 

Sve ove proizvode mozete pronaći u ljekarnama ili možete naručiti uz besplatnu dostavu na www.anzotica-cosmetics.hr.

Budući da je sunce sve jače i krećemo s planiranjem godišnjeg odmora, dobro je opskrbiti se proizvodima kako bi naša koža bila njegovana unatoč jakom suncu. Upravo zato darujemo vam 4 paketa Anzotica Cosmetics proizvoda – 2 Luxea paketa sa suhim uljem sa šljokicama, marmeladom i SPF uljem i 2 Moja Oaza paketa sa SPF losionom, deo stickom i anticelulitnim gelom. Sve što trebate je na Facebook objavi komentirati kako izgleda vaše savršeno provedeno ljeto, a 4 najkreativnija odgovora darujemo! Kreativni natječaj traje do subote, 20. lipnja, do 12 sati. Pobjednice ćemo proglasiti u ponedjeljak. Sretno svima!

Više o nagradnom natječaju i pravilima pročitajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju