Kako bismo vam ljetne dane učinili još ljepšima, za naše čitateljici pripremili smo malo ljetno iznenađenje. Poklanjamo vam Zadovoljna.hr lakove za nokte u pet trendi boja, a na svakoj bočici nalazi se i prigodna poruka.

Galerija Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja - 5 Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja - 8 Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja - 9 +5 Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja  

Život nije savršen, ali tvoji nokti mogu biti. I to baš sa Zadovoljna.hr lakovima za nokte koji dolaze u pet divnih nijansi koje žene najviše vole nositi. Idealne su za ljeto, ali i za svako drugo godišnje doba, i za svaku priliku.

Pa čak i ako radite od kuće – neka i onda vašI nokti budu uljepšani ovim lakovima u ženstvenim i uvijek popularnim bojama.

Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja - 8 Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja (Foto: Zadovoljna.hr)

Želite li sudjelovati u našem giveawayu, sve što trebate jest napisati nam u komentarima na našem Instagramu vaš ritual lakiranja noktiju i kakve nokte najviše volite. Poklanjamo vam 10x2 laka za nokte - jedan za vas, a drugi za prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu ili drugu dragu osobu.

Pridružite se našem nagradnom natječaju jer, kako kaže jedna od naših poruka na bočici laka za nokte, Life is not perfect but your nails can be. 

Nagradni natječaj traje do četvrtka do 12 sati sati kada ćemo objaviti dobitnice. Sretno!

Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja - 4 Poklanjamo vam 20 lakova za nokte s porukama u pet trendi boja (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju