Ovog Valentinova, uz ljubav daruj i parfem. Samo u BIPI pronađi najpovoljniju ponudu svjetski poznatih mirisa koji su savršen poklon za tvoje najmilije.

Najromantičniji dan u godini je pred vratima i idealan je trenutak da voljenoj osobi pokloniš mali znak ljubavi koji će je razveseliti i probuditi leptiriće zaljubljenosti u trbuhu. Valentinovo ne mora samo biti rezervirano za životne partnere ili partnerice, to je dan kada možeš iskazati ljubav i darivati bilo koju dragu osobu koja ti uljepšava životnu svakodnevicu. Nema boljeg osjećaja nego nekome pokloniti ljubav i znak pažnje kako bi ih podsjetili koliko su nam važne osobe u našem životu.

Najpovoljnija ponuda svjetski poznatih parfema samo u BIPI!

Treba ti inspiracija što pokloniti? S parfemima nećeš pogriješiti! U BIPI pronađi atraktivnu liniju najpoznatijih parfema - i to po najpovoljnijim cijenama.
Upravo na policama BIPE nalaze se najpoznatiji bestselleri svjetski poznatih mirisa koji će zasigurno razveseliti i raznježiti voljenu osobu dok s iščekivanjem odmata tvoj poklon.
Ako nisi sigurna koji je idealan miris za nju ili njega, donosimo ti nekoliko prijedloga s kojima nećeš pogriješiti.

PR PR Foto: PR

PARFEMI ZA NJU

Lancôme La Vie est belle - slavi ljepotu života i ljubavi

Život je lijep! Pogotovo kada ga dijeliš s voljenim ljudima. Lancôme La vie est belle linija parfema kreirana je s posebnom pažnjom kako bi nas podsjetila kako je sreća u malim stvarima. Ovaj parfem odlikuje upečatljivim notama irisa, okruženim cvjetovima naranče i jasmina koji su naglašeni do krajnjih granica zbog čega ovaj parfem odiše profinjenošću.
U BIPI možete naći ovaj parfem po najpovoljnijoj cijeni od 52,75 eura.

 

Armani Si Passione - za one koje se vode strašću

Ovaj parfem idealan je poklon za sve nepobjedive žene koje strastveno kroče kroz svoje svakodnevne izazove. Ako si i ti jedna od njih, slobodno se počasti ovim mirisom za Valentinovo koji odiše samopouzdanjem. Si Passione karakterističan je po notama začinjene ružičaste paprike, ruže i jasmina koji mirišu na snagu i strast, dok topla i senzualna suha vanilija i cedrovina naglašavaju tvoju ženstvenost.
Si Passione nalazi se na policama BIPE po posebnoj cijeni od samo 70,60 eura.


Dolce&Gabbana Light Blue - lagan kao ljeto

Za one koji obožavaju ljeto i osjećaj laganog povjetarca, Light blue će ih vratiti u dane koji mirišu na sunce, more i sol. Ovaj parfem je lansiran 2001. godine i svojim ležernim mirisom je postao klasik kojeg sve žene obožavaju i žele imati u svojoj kolekciji. Karakterističan je po laganim i sočnim notama limete i čempresa koji podsjećaju na sicilijansko ljeto.
Ovog Valentinova ga možete pronaći u BIPI po cijeni od 34,24 eura.

PR PR Foto: PR

 

PARFEMI ZA NJEGA

Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso - istaknite njegovu eleganciju

Kad je darivanje muškaraca u pitanju, parfemi su uvijek pri vrhu liste njihovih želja. Ovaj parfem postat će neizostavan proizvod u njihovoj svakodnevnoj rutini jer svojim aromatičnim mirisom odiše elegancijom i sofisticiranošću. Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso postao je omiljen miris među muškom publikom zahvaljujući suptilnim notama naranče, limuna, bergamota, lavande, kadulje, duhana i cedara.
Najpovoljnija cijena ovog parfema nalazi se upravo u BIPI, i to za samo 42,73 eura.

 

HUGO BOSS Bottled - miriše na uspjeh

Za one koji se osjećaju ambiciozno, motivirano i predodređeno na uspjeh, HUGO BOSS Bottled idealan je izbor jer odiše svježim i senzualnim notama koje su savršene za svaku priliku. Ovog Valentinova mu poklonite miris koji će postati dio njegovog svakodnevnog beauty rituala. Karakterističan je po svojim prepoznatljivim voćnim i cvjetnim notama koje su upotpunjene drvenim notama sandalovine, cedra i vetivera.
Požurite u BIPU jer vas ovaj parfem čeka po sjajnoj cijeni od 47,44 eura.

 


Iako je Valentinovo samo jedan dan u godini, ljubav bi trebali slaviti svaki dan. Požurite u najbližu poslovnicu BIPE i pronađite idealan poklon za svoju voljenu ili voljenog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju