Manje od tjedan dana dijeli nas od Božića što znači i da nam ističe rok za kupovinu poklona za naše najmilije. Odabir poklona nije uvijek jednostavan zadatak, ali prie odlaska u šoping nije loše razmisliti o stvarima koje osoba za koju ih kupujemo posebno voli.

Ako među osobama koje su na popisu onih kojima kupujete poklone imate osobu koja voli mirisne stvari, ovo je tekst  koji bi vas mogao inspirirati. U našoj galeriji izdvojili smo deset potencijalnih poklona za ljubiteljice mirisnih stvari.

U njoj se kriju sitnice, ali i neki ozbiljniji pokloni.

Za ljubiteljice mirisa, parfem je uvijek dobar poklon. Vašu voljenu osobu sigurno poznajete toliko da znate kakve mirise voli. Tu su uvijek i mirisni klasici s kojima ćete teško pogriješiti.

Chanel No. 5 Od poznatih klasika do novih miljenika: Ovo je 13 najprodavanijih parfema na svijetu

Parfemi, naravno, nisu jedina opcija. Tu su i kreme i mlijeka za tijela i ruke, mirisne svijeće, difuzori, osvježivači zraka...

Slika nije dostupna 10 poklona za osobu iza koje je jako teška godina

Slika nije dostupna Peppa, Minnie, Paw Patrol… Pokloni za mališane s omiljenim likovima iz crtića

Poklon koji se rijetkima neće svidjeti je i cvijeće. Možete kupiti prekrasan buket koji će dodatno uljepšati blagdanski dom vaše voljene osobe ili biljku koja će biti nešto trajnija uspomena. Odluka je na vama, a sada zavirite u našu galeriju u kojoj se možda krije mirisno rješenje za kojim tragate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju