Vrijeme je darivanja. I dok jedni uživaju u potrazi za savršenim poklonom za člana obitelji, prijateljicu ili kolegicu, drugi muku muče s pomanjkanjem inspiracije i vremena. Kako bi vam olakšali potragu i ujedno uštedjeli vrijeme, donosimo 7 ideja za najljepši poklon u obliku ukrasa za dom


Simpatične sitnice za dom idealan su ukras svakog prostora. Upravo takvi detalji mogu postati vrlo zanimljivi pokloni, posebno ako dobro poznajete osobu kojoj ga kupujete.

Svaki interijer ima svoj karakter, a detalji poput zidnih ukrasa u obliku fotografija i postera, dekorativnih kutija, svijećnjaka ili dekica mogu ga učiniti još zanimljivijim.

Veliku moć imaju i mirisne sitnice popu svijeća i mirisnih difuzora koji će probuditi sva osjetila i zato su savršen božićni poklon za prijateljicu, kolegicu ili člana obitelji.

Kako bi vam olakšali potragu za idealnim poklonom, donosimo 7 ideja za poklon u obliku ukrasa za dom po cijeni od 40 do 450 kuna, plus još jedan originalan prijedlog koji će usrećiti mnoge.

Svi oni koji pak žele pokloniti modne dodatke, donosimo 7 super ideja:

>> Pokloni za nju: 7 trendi modnih dodataka od 40 do 990 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju