Vjerojatno svatko od nas zna nekoga tko voli biljke i želi ih imati kod kuće, ali mu brzo uvenu i uz sav trud i volju, jednostavno mu ne uspijevaju. Ne želimo reći da bi ta osoba trebala odustati od biljaka, ali možda su baš za nju idući prijedlozi poklona za Božić idealni.

Galerija Umjetna biljka H&M Home, 132 kn IKEA, 39,90 kn +7 Next, 44 kn

Ako za vašu prijateljicu, sestru ili drugu blisku osobu ne vrijedi pravilo da će biljka uspjeti i ako je se zanemari ili zaboravi zaliti, ako joj umru i najotporniji sukulenti, ako jednostavno nema sreće s uzgojem biljaka, ovih blagdana razveselite je poklonom koji će joj sigurno razvući osmijeh na licu.

Vivre.hr, 215,90 kn Vivre.hr, 215,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Jer koji poklon je bolji za one kojima prave biljke nikako ne uspijevaju od - umjetnih? Danas su umjetne biljke vrlo dobre kopije pravih, pa je kod nekih razlika vidljiva, odnosno opipljiva tek kad ih dotaknete. U trgovinama se mogu pronaći zaista sjajni primjerci umjetnih biljčica koje će trajati i oko kojih zaista nema nikakve brige, osim povremeno s njih skinuti prašinu. Ista stvar je i s ukrasom u obliku cvijeta u teglici koja ima oči, usta i nogice izrađene od tkanine – prezgodno!

Otvaranje poklona 10 poklona za osobu iza koje je jako teška godina

Žena u toplom Nema zime! 10 poklona za prijateljicu kojoj je uvijek hladno

Ako želite biti još malo maštovitiji, poklonite dekicu ili posteljinu s uzorkom zelenog lišća ili slatki notes. A pronašli smo i sliku koju će svaka ljubiteljica biljaka poželjeti imati na svom zidu. Deset poklona za dragu osobu koja voli biljke, ali joj nikako ne uspijevaju pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

H&M Home, 132 kn H&M Home, 132 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Jellycat (Nordstrom), 276,59 kn Jellycat (Nordstrom), 276,59 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Jsyk, 50 kn Jsyk, 50 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju