Vjerojatno svatko od nas zna nekoga tko voli biljke i želi ih imati kod kuće, ali mu brzo uvenu i uz sav trud i volju, jednostavno mu ne uspijevaju. Ne želimo reći da bi ta osoba trebala odustati od biljaka, ali možda su baš za nju idući prijedlozi poklona za Božić idealni.

Ako za vašu prijateljicu, sestru ili drugu blisku osobu ne vrijedi pravilo da će biljka uspjeti i ako je se zanemari ili zaboravi zaliti, ako joj umru i najotporniji sukulenti, ako jednostavno nema sreće s uzgojem biljaka, ovih blagdana razveselite je poklonom koji će joj sigurno razvući osmijeh na licu.

Jer koji poklon je bolji za one kojima prave biljke nikako ne uspijevaju od - umjetnih? Danas su umjetne biljke vrlo dobre kopije pravih, pa je kod nekih razlika vidljiva, odnosno opipljiva tek kad ih dotaknete. U trgovinama se mogu pronaći zaista sjajni primjerci umjetnih biljčica koje će trajati i oko kojih zaista nema nikakve brige, osim povremeno s njih skinuti prašinu. Ista stvar je i s ukrasom u obliku cvijeta u teglici koja ima oči, usta i nogice izrađene od tkanine – prezgodno!

Slika nije dostupna 10 poklona za osobu iza koje je jako teška godina

Slika nije dostupna Nema zime! 10 poklona za prijateljicu kojoj je uvijek hladno

Ako želite biti još malo maštovitiji, poklonite dekicu ili posteljinu s uzorkom zelenog lišća ili slatki notes. A pronašli smo i sliku koju će svaka ljubiteljica biljaka poželjeti imati na svom zidu. Deset poklona za dragu osobu koja voli biljke, ali joj nikako ne uspijevaju pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju