Jedna od najljepših stvari koju možemo pokloniti dragim ljudima je iskustvo. Kada kažemo iskustvo, tu mislimo na sve one poklone koji će se pretvoriti u lijepe uspomene. To mogu biti zajednički odlasci u kazalište, kino, na koncerte, putovanja... ili - radionice.

Ako oko sebe imate prijateljice, mamu, sestre... koje vole izrađivati stvari svojim rukama i stalno učiti nešto novo, radionice mogu biti odličan poklon za ove blagdane.

I kod nas je u ponudi sve više radionica koje su, između ostalog, prilika za divna druženja dok vi učite nešto novo pa i stvarate divne stvari i uspomene.

Za mnoge radionice moguće je kupiti poklon-bonove i njima iznenaditi osobu koju volite. Možete kupiti i bon za sebe i zajedno s njima uživati u raznim tečajevima i pritom se dobro zabaviti.

Za kupovinu ovog poklona morat ćete dobro razmisliti što bi vama draga žena najviše voljela raditi, a mi smo u nastavku izdvojili nekoliko potencijalnih opcija koje se nude kod nas.

Radionice keramike

Radionice su ovo na kojima se komad gline pretvori u šalicu, pladanj, zdjelicu, tanjurić... Poseban je gušt piti kavu iz šalice koju smo sami napravili, a proces izrade sigurno je nešto što ćete dugo pamtiti.

Radionica "Glina i vina"

Radionice slikanja

Već nekoliko godina jako su popularne radionice slikanja. I nakon njih konačni rezultat nosite doma. Slika na vašem zidu ostaje kao uspomena na divan provod.

Paint & Wine

Kulinarske radionice

Ako imate dragu osobu koja voli kuhati, onda je ovo savršen poklon. Samo morate odabrati što će kuhati.

Centar za kulturu prehrane: Kulinarske radionice i tečajevi

Make-up radionica

Iako u pravilu znamo što nam je činiti kada je u pitanju šminkanje, često rezultat nije onakav kakav smo željeli da bude. Zato postoje radionice koje su tu da nas nauče kako se lijepo našminkati za razne prigode.

Makeup & Wine

Radionica izrade vijenaca, sezonskih vjenčića, cvjetnih aranžmana...

I za kraj smo ostavili opciju koja će se vidjeti zaljubljenicama u cvijeće oko vas. Radionice izrade vijenaca, cvjetnih aranžmana i drugih opcija koje uključuju biljke prilika su da vama draga osoba postane pravi mali umjetnik.

Đardionice

Genijalna je! Ovaj poklon za Božić može pod bor bez umatanja Šalica u obliku poklona Šalica u obliku poklona Šalica u obliku poklona +2 Šalica u obliku poklona

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju