Vrijeme darivanja samo što nije došlo pa već smišljamo ideje za originalne poklone koji će najdražima izmamiti osmijeh na lice. Za najljepše poklone uopće ne moramo potrošiti puno novca, već izbrati sitnicu kojom ćemo dragim ljudima pokazati da ih dobro poznajemo.

Galerija Šalica u obliku poklona Šalica u obliku poklona Šalica u obliku poklona +2 AliExpress, 14,78 eura.

Police trgovina i internetske stranice već su prepune genijalnih primjeraka koji će ove godine zauzeti svoje mjesto pod borom. Šalica uvijek dobro prolazi jer, osim što nam služi za uživanje u omiljenom toplom napitku, ostaje divna uspomena, a može funkcionirati i kao efektni božićni ukras.

Jednu takvu šalicu pronašli smo na stranicama AliExpressa i odmah je stavili na listu želja. Kockasta šalica izgleda kao božićni poklon kojeg ne treba umatati, a s njom dolazi i poklopac koji piće dugo drži toplim.

Šalica u obliku poklona AliExpress, 14,78 eura. (Foto: AliExpress)

Zadovoljni korisnici napominju da je veličina odlična za kavu, čaj ili zobene pahuljice, ali i za dnevnu dozu tople kremaste juhe. Izrađena je od kvalitetne keramike pa je bez straha možete prati u perilici posuđa, a dolazi u tri kombinacije boja – bijeloj s crnom vrpcom, bijeloj s crvenom vrpcom, crnoj s bijelom vrpcom te u ružičastoj.

Šalica u obliku poklona AliExpress, 14,78 eura. (Foto: AliExpress)

Ako vam se svidjela efektna šalica u obliku poklona možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba odvojiti 14,78 eura.

Šalica u obliku poklona AliExpress, 14,78 eura. (Foto: AliExpress)

Najslađa je kad se dimi: Šalica s AliExpressa dolazi u obliku snježne kućice s dimnjakom Šalica u obliku snježne kuće Šalica u obliku snježne kuće Šalica u obliku snježne kuće +1 Šalica u obliku snježne kuće

Božićna šalica s poklopcem u obliku kapice koju želimo u svojoj kolekciji Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice +4 Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju