U SAD-u prije početka utakmica američkog nogometa pjevačica ili pjevač pjeva nacionalnu himnu. Tako ju je Ciara pjevala uoči utakmice između timova Alabama Crimson Tides i Clemons Tigersa. Njezina izvedba još nije ni završila, a pjevačica se već našla na meti kritika. Ne toliko zbog pjevanja, koliko zbog – haljine

Američka pjevačica Ciara našla se u središtu malog 'skandala' zbog haljine koju je odabrala za pjevanje nacionalne himne.

Sve je započelo kada ju je poznata novinarka američkog ESPN-a, Bonnie Bernstein, kritizirala na Twitteru još tijekom njezine izvedbe. Draga Ciara. Prelijepa si. Ali ovo je utakmica državnog prvenstva. Djeca gledaju. Pokrij se, napisala je.

Kritikama se pridružio i sportski novinar Jason Whitlock. Nisam čistunac, volim golotinju, ali ne na utakmicama. Neprikladno, komentirao je i pokrenuo lavinu negativnih komentara na račun Ciare.

Predivna bijela haljina s plaštem posuta sitnim kristalima kritičarima je zasmetala zbog naglašenog dekoltea, ali mnogi su odmah uskočili u obranu pjevačice i napomenuli kako je npr. Beyonce jednom izvodila himnu u vrlo kratkoj minici. Međutim, tada nitko nije izustio ni riječ protiv nje.

Također su napomenuli kako na svim utakmicama američkog nogometa možemo vidjeti skupine navijačica u izrazito izazovnim kostimima koji više otkrivaju nego skrivaju, a to nikome ne smeta.

Ciara uopće nije željela komentirati nastalu situaciju i nije reagirala na komentare. U galeriji pogledajte kakve su kombinacije druge pjevačice birale za svoje izvođenje himne.

Ankete

(5801) Mislite li da su kritike zbog haljine opravdane?

rezultati povratak glasova737
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju