Renovirana kupaonica policajke Sanje Kraft iz Slavonskog Broda postala je prava senzacija na društvenim mrežama. Mnoge je oduševila renovacija stare kupaonice, koja je koštala ne više od 80 eura. Samo s jednom promjenom i vrlo prihvatljivim troškom Sanjina kupaonica dobila je potpuno nov izgled.

Galerija Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 6 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 2 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 1 +2 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda za svega 80 eura renovirala je svoju staru kupaonicu

Sanja Kraft i njezin suprug nedavno su kupili kuću izgrađenu prije otprilike 20 godina te je sada polako renoviraju. Prije prave renovacije, odlučili su se obojiti pločice u kupaonici, za prvu ruku.

Nakon što je fotografije svoje renovirane kupaonice objavila u jednoj grupi na Facebooku, mnoge je oduševio njezin moderniji, osvježeni izgled postignut samo bojenjem pločica u bijelo i s nekoliko novih detalja.

Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 3 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda za svega 80 eura renovirala je svoju staru kupaonicu (Foto: Privatne fotografije)

Vidjela sam u nekoj grupi na Facebooku da je netko obojio pločice, pa mi se činilo kao dobra ideja. Izgled kupaonice drastično se promijenio, i sa samo nekoliko novih detalja kao što su tepih, nova daska za WC školjka i ogledalo, kupaonica je dobila sasvim drugi izgled, kaže policajka iz Slavonskog Broda. Za zidne pločice koristila je boju za podne pločice jer je čula da je otpornija, a njome je obojila i pločice na vanjskoj strani kade.

Sanja ističe da je postupak vrlo jednostavan, pa možda nekoga potakne da i u vlastitom domu napravi mali makeover s velikim rezultatima.

Pločice i fuge prvo sam dobro očistila i nakon toga se kupaonica morala dobro osušiti. Kada je sve bilo potpuno suho, tankim kistom sam prvo bojila fuge i nakon toga spužvastim valjkom pločice u jednom sloju. Nakon otprilike tri sata, kad se osušio prvi sloj, stavljala sam drugi.

I ostavila do sutradan da se osuši i prešla treći put, također spužvastim valjkom, opisuje. Na nekim pločicama bit će dovoljna i dva sloja boje, no kako su Sanjine stare pločice sjajne, a i tamnije boje, da bi postale lijepo mat bijele, bila su potrebna tri sloja.

Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 1 Cijela renovacija kupaonice, s bojom, novim tepisima, daskom za WC i ogledalom, nije koštala više od 80 eura (Foto: Privatne fotografije)

U bojenju pločica Sanji su pomogle njezine prijateljice, koje su joj puno pomogle i u adaptaciji kuće. Cijela renovacija kupaonice, s bojom, novim tepisima, daskom za WC i ogledalom, nije koštala više od 80 eura. Promjenom su svi oduševljeni, otkriva Sanja, njezina obitelj i prijatelji, kao i 2000 ljudi koji su lajkali fotografije prije i poslije makeovera u jednoj grupi na Facebooku.

I sama se iznenadim kada uđem u kupaonicu i vidim da izgleda kao da smo je stvarno renovirali i samim time izgleda kao sasvim nova kupaonica, dodaje policajka Sanja Kraft iz Slavonskog Broda.

Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 5 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda obojila je pločice u svojoj kupaonici (Foto: Privatne fotografije)

Bojenje pločica za početnike: Kako napraviti makeover kupaonice za 1000 kuna? Makeover kupaonice - 1 Makeover kupaonice - 5 Makeover kupaonice - 3 +5 Makeover kupaonice - 2

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 6 +7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju